Καρκίνος

Καρκίνος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Καρκίνος | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανητικές όψεις υποδηλώνουν ότι ο μήνας αυτός θα είναι ήρεμος, λόγω της επιρροής του Δία. Ωστόσο δεν θα μπορέσετε να το νιώσετε εύκολα, λόγω της επίδρασης του Κρόνου. Η πρόοδος όμως γίνεται, αν και με αργό ρυθμό. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας και δεν πρέπει να διστάσετε να τις εκμεταλλευτείτε. Ίσως χρειαστεί να το σκεφτείτε λιγάκι, αλλά θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση.

Έρωτας και σχέσεις

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα νιώσετε άνετα με τις σχέσεις σας, με τη βοήθεια της Αφροδίτης. Αλλά οι προτεραιότητές σας θ’ αλλάξουν μέχρι το τέλος του μήνα. Οι συζυγικές σχέσεις θα είναι αρμονικές μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα του μήνα. Θα έχετε καλή επικοινωνία με το σύντροφό σας σχετικά το θέμα μιας εγκυμοσύνης. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, η ζωή μπορεί να γίνει πιο ευχάριστη, αν είστε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν πολλές ευκαιρίες να δημιουργήσουν σχέσεις, όντας πιο δυναμικοί.

Καριέρα

Ο μήνας αυτός υπόσχεται εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης για την επαγγελματική σας ζωή. Θα έχετε την υποστήριξη πλανητικών όψεων κι αυτό, σε συνδυασμό με τις καλές σχέσεις που έχετε με συναδέλφους κι ανώτερους, θα διευκολύνει την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Υπάρχει μια θετική προοπτική για μια αλλαγή θέσης – αν σας συμφέρει οικονομικά, να το κάνετε. Τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό θα έχουν επιτυχία.

Οικονομικά

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα προβλέπουν ότι τα οικονομικά θα παρουσιάσουν άνοδο. Θα υπάρξει εξαιρετική ροή χρημάτων και τυχόν επενδύσεις θα οδηγήσουν σε αξιόλογα κέρδη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι φιλικές κι αυτό θα ενισχύσει το εισόδημά σας. Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα βοηθήσουν, επίσης, στη βελτίωση των οικονομικών. Τέλος, ο μήνας υπόσχεται πολλά σε θέματα επέκτασης και ξεκινήματα νέων δράσεων.