Καρκίνος

Καρκίνος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

Καρκίνος | Μάρτιος 2023

Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα προμηνύουν ότι η περίοδος, μετά την πρώτη εβδομάδα, θα είναι ευνοϊκή. Θα απαλλαγείτε από ανησυχίες και θα μπορέσετε να κάνετε σωστές επιλογές. Οι πλανητικές θέσεις σας ευνοούν και το περιβάλλον θα είναι βοηθητικό για τις προσπάθειές σας. Υπάρχουν διαστήματα χαράς και ικανοποίησης. Θα είστε ελεύθεροι να επιδοθείτε σε δραστηριότητες που θα σας δώσουν ηρεμία και θετικότητα. Θα έχετε υπέροχες ιδέες μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια προβλήματα εκείνη τη στιγμή και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ήρεμο μυαλό.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σας σχέσεις μπορούν να είναι αρμονικές, αν ανταποκρίνεστε στα συναισθήματα του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη θα κάνει τις σχέσεις σας πιο συναισθηματικές. Ο Άρης θα φέρει περισσότερη τόλμη στην ερωτική σας ζωή, την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Η συζυγικές σχέσεις θα βελτιώνονται όσο περνάει ο καιρός κι η ζωή θα γίνεται πιο ευχάριστη, αν αποφεύγετε τις διαμάχες. Όσοι είστε μόνοι, αυτό τον καιρό, θα ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση κάτι καινούριο, μέχρι το τέλος του μήνα.

Καριέρα

Αυτό το μήνα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις επιρροές του Κρόνου και του Δία, σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Θα υπάρξουν προβλήματα στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και τη διοίκηση – κι αυτό θα είναι ένα εμπόδιο για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Τα πράγματα μπορούν να αντιμετωπιστούν, διατηρώντας την ηρεμία σας και κάνοντας προσεκτικές κινήσεις. Αν σκέφτεστε ν’ αλλάξετε δουλειά, καλό είναι να το κάνετε μετά από σοβαρή σκέψη. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να προκαλέσετε προβλήματα.

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δείχνουν εξαιρετικές προοπτικές οικονομικής προόδου. Η διάθεσή σας είναι δυναμική και θα προχωρήσετε με απόλυτη εμπιστοσύνη στις οικονομικές σας δραστηριότητες. Οι αστρικές θέσεις, επίσης, είναι ευνοϊκές απέναντί σας. Θα υπάρξουν περιθώρια για απροσδόκητα κέρδη και για επέκταση κάποιων στόχων που ήδη δουλεύετε.