Κριός

Κριός | Άυγουστος 2022

Κριός | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Αυγούστου αποκαλύπτει ότι μόνο προς το τέλος του μήνα θα δείτε κάποια πρόοδο, σε επαγγελματικό επίπεδο. Μέχρι τότε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί δεν θα σας βοηθήσουν. Είστε ανεξάρτητοι και διεκδικητικοί από τη φύση σας, αλλά τώρα θα πρέπει να βελτιώσετε τις κοινωνικές σας δεξιότητες, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να αλληλεπιδράσετε σωστά με τους άλλους ανθρώπους. Γενικότερα, μπορείτε να πετύχετε σπουδαία πράγματα μόνοι σας, αλλά αυτό το μήνα η συνεργασία με τους άλλους είναι σημαντική για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τη συνεργασία θ’ ανοίξετε νέους δρόμους, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε όλα τα επίπεδα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό το μήνα θα ζήσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα σας χαρίζουν την εύνοιά τους και είναι πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε κοινωνικό ή πνευματικό περιβάλλον. Αν είστε παντρεμένοι, μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε για μια εγκυμοσύνη, αφού αυτό που θέλετε είναι να περνάτε χρόνο μόνο με το ταίρι σας. Και, έχετε κάθε διάθεση να παραβλέψετε τις όποιες ατέλειες έχει ο σύντροφός σας, και να εστιάσετε στα θετικά του.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι κοινωνικές σας επαφές θα βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ανάπτυξη, προς το τέλος του μήνα. Δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε μόνοι σας, χρειάζεστε τη συνεργασία και την υποστήριξη των άλλων. Δουλεύετε σκληρά, είστε αποφασιστικοί κι επομένως, παρά τις καθυστερήσεις, στο τέλος όλα θα πάνε καλά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχετε ένα δυνατό οικονομικό ένστικτο κι αυτό θα σας επιτρέψει να κερδίσετε χρήματα, αυτό το διάστημα. Δεν βασίζεστε μόνο στο μισθό σας, αλλά και στα κέρδη των επενδύσεων που έχετε κάνει. Ο σύντροφός σας βρίσκεται σε, επίσης, καλή οικονομική κατάσταση.