Κριός

Κριός | Δεκέμβριος 2022

Κριός | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα του Δεκεμβρίου δείχνουν ότι είστε προικισμένοι με πολύ θάρρος. Είναι καιρός να προχωρήσετε, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Είναι η στιγμή για να είστε παραγωγικοί και έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε αυτό που θέλετε. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν πολύ καλό μήνα για να αναλάβετε καινούρια πράγματα και να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία.

Η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετική και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Γύρω στην τρίτη εβδομάδα του μήνα θα συναντήσετε μερικά περίεργα πράγματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να τα αποφύγετε και να ακολουθήσετε τους στόχους σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Στην αισθηματική σας ζωή θα μπορέσετε να δημιουργήσετε καινούριες σχέσεις με τη βοήθεια των άστρων. Αν είστε σε σταθερή σχέση θα θελήσετε να την ενισχύσετε, πράγμα που θα είναι εύκολο, γιατί υπάρχει αρκετός ρομαντισμός σ’ αυτή τη σχέση. Ο μήνας είναι ευνοϊκός και για την περίπτωση που θα πάτε διακοπές με το ταίρι σας. Οι συζυγικές σχέσεις θα είναι αρκετά ευχάριστες και ρομαντικές, επίσης. Δεν υπάρχουν συγκρούσεις ανάμεσά σας και θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Όσοι είστε μόνοι, ψάχνετε για κάτι αξιόπιστο και μόνιμο. Η δεύτερη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για το ξεκίνημα νέων σχέσεων και μέχρι τότε, απολαμβάνετε την ελευθερία σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Όσον αφορά στην καριέρα σας, ο μήνας προβλέπεται με μεγάλη ευημερία. Οι αστρικές όψεις είναι υπέροχες κι αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε το περιβάλλον στο χώρο της δουλειάς πιο αρμονικό. Θα έχετε καλή συνεργασία τόσο με ανώτερους, όσο και με συναδέλφους, κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την επίτευξη των στόχων σας. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι, επίσης, υποστηρικτικές για να προχωρήσετε στη δουλειά σας. Αν υπάρχει ελεύθερος χρόνος, μπορείτε να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δραστηριότητες που θα ωφελήσουν τον κόσμο γύρω σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Στα οικονομικά υπάρχουν καλές προοπτικές, τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους εμπόρους. Όσοι ασχολείστε με εξαγωγές και δημιουργικές εργασίες θα έχετε, επίσης, πολύ καλά κέρδη από τις πωλήσεις και θα μείνετε ικανοποιημένοι από τα χρήματα που κερδίζετε.

Οι αστρικές διαμορφώσεις είναι ευνοϊκές για το ξεκίνημα νέων επιχειρήσεων και δεν θα έχετε πρόβλημα να βρείτε τους απαραίτητους πόρους για να προχωρήσετε. Οι επενδύσεις, τέλος, θα αποδειχθούν πολύ προσοδοφόρες.