Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα με δυσκολία κρατάτε τα ηνία, καθώς προχωράτε μπροστά. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) σας προσδίδει μαγνητισμό και λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας βοηθάει να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας κινητοποιεί ώστε να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο στο χώρο σας, όσο και στις σχέσεις σας. Βέβαια, τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ένταση σχετικά με ένα οικογενειακό θέμα είναι πιθανό να αυξηθεί πολύ. Μπορεί να θέλετε να μείνετε στο περιθώριο, αλλά θα παρασυρθείτε και θα χρειαστεί να επιλέξετε μια πλευρά. Συνήθως θέλετε να αναλαμβάνετε δράση για να τελειώνετε με τέτοιου τύπου θέματα, αλλά κάποια άτομα στην οικογένεια θέλουν να συζητήσουν λεπτομερώς τα παράπονά τους. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) στοχεύει στην προσωπική σας ζωή και είναι πολύ πιθανή μια νέα, συναρπαστική γνωριμία, που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα επηρεάσει το πεδίο των οικονομικών σας και υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια επιτυχημένη συναλλαγή, με άμεσα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, περιορίστε τις καταναλωτικές σας τάσεις και κινηθείτε με προσοχή. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο των οικονομικών σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο του μέλλοντος: μπορεί να περιορίσετε τα έξοδά σας επειδή μαζεύετε χρήματα για μια μεγάλη αγορά, ή θεωρείτε το μέλλον λιγότερο σίγουρο από ό,τι παλιότερα. Μ’ αυτή την ενέργεια μπορείτε να επωφεληθείτε και να προχωρήσετε με προσοχή. Καλό θα ήταν να περιμένετε 48 ώρες, πριν πατήσετε το κουμπί «αγορά τώρα». Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 είναι θετική για σας, αφού σας χαρίζει καλή διάθεση και λάμψη για να ξεχωρίσετε. Πιθανά να γοητευτείτε από κάποιο πρόσωπο, με εντελώς διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας.

Έρωτας και σχέσεις

Κάτι ή κάποιος εμποδίζει τη ρομαντική σας πρόοδο τη Δευτέρα ή την Τρίτη και το φυσικό σας ένστικτο είναι να τρέξετε κατευθείαν. Η τακτική, η λεπτότητα και (ναι, πάρτε μια βαθιά ανάσα) η υπομονή είναι οι καλύτερες στρατηγικές τώρα, ωστόσο. Θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι πιο εύκολα και πιο ελεύθερα προς το τέλος της εβδομάδας – μπορεί να νιώσετε ότι θέλετε να χαρείτε και να φλερτάρετε, αντί να πιέζετε τις καταστάσεις. Αν είστε πιο συναισθηματικοί το σαββατοκύριακο, είστε επίσης και πιο διαισθητικοί – αφήστε αυτή τη μικρή φωνή να σας βοηθήσει!

Καριέρα

Η Δευτέρα είναι φτιαγμένη για ανταλλαγή ιδεών και απόψεων – ακόμα και οι συζητήσεις που μοιάζουν άσχετες, μπορεί να εμπνεύσουν καινοτόμες ιδέες με δυνατότητα δράσης. Η Τρίτη φαίνεται να μην κυλάει με τίποτα και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη, για να βρεθείτε σε πλεονεκτική θέση. Καλό θα είναι να αναβάλλετε σημαντικές συναντήσεις και προθεσμίες για την Πέμπτη και την Παρασκευή, εάν είναι δυνατό. Αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να ξεκινήσετε πράγματα – τότε θα είστε σε θέση να κινηθείτε με τόλμη, να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη και να κερδίσετε τα εύσημα. Εάν δουλεύετε το σαββατοκύριακο, συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας και φτιάξτε το πρόγραμμά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε το Σάββατο να είναι η βασική σας μέρα. Είστε απίστευτα παραγωγικοί το Σάββατο – πολύ περισσότερο από την Κυριακή.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις