Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, τα εμπόδια εξαφανίζονται από το δρόμο σας. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Γίνονται πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα, να μη βιάζεστε και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο της επικοινωνίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα οι διευθύνσεις μπορεί να μπερδευτούν. Μπορεί να νομίζετε ότι στέλνετε ένα μήνυμα σε ένα άτομο και στην πραγματικότητα να το στέλνετε σε μια ομάδα – δηλαδή, ένα mail μπορεί να πάει σε λάθος άτομα. Οπότε, σήμερα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσον αφορά την επικοινωνία σας. Από την άλλη μεριά, αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικός για τη δημιουργία τέχνης, για αυτοσχέδιο χορό ή ενασχόληση με πνευματικές δραστηριότητες. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα ευνοήσει τη δημιουργία ενός παρασκηνίου. Η επικοινωνία γίνεται χωρίς πολλά λόγια και κινήσεις. Κινηθείτε με προσοχή. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) σας φέρνει κάποιες τάσεις απομόνωσης και σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο της υποσυνείδητης σκέψης κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σήμερα, θα μπορούσατε να έχετε μια αποκάλυψη – ίσως να αναγνωρίσετε και να επεξεργαστείτε κάποιες δύσκολες σκέψεις. Τώρα, νιώθετε ότι απαλλαχτήκατε από ένα μεγάλο βάρος και είστε ελεύθεροι να πετάξετε. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή – υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βγείτε, να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούρια άτομα, προς το τέλος της εβδομάδας. Επιπλέον υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ειδυλλίου –φροντίστε να είστε ανοιχτοί απέναντι στους άλλους. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ευνοεί τον τομέα των οικονομικών και σας δίνεται η δυνατότητα να επενδύσετε σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Καλό θα είναι, όμως, να κινείστε με προσοχή.

Έρωτας και σχέσεις

Δεν συμβαίνουν πολλά στην αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Υπάρχουν πολλά άλλα θέματα που καλείστε να αντιμετωπίσετε, σ’ αυτή τη φάση. Αλλά και τις επόμενες μέρες, η κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται ιδιαίτερα. Θέματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, συναισθηματικές εκρήξεις και μια μεγάλη σύγχυση, σας εμποδίζουν να συγκεντρωθείτε στο εδώ και τώρα. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, όμως, υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός τόλμης και γοητείας επάνω σας, που θα προσελκύσει ακριβώς αυτό το άτομο που έχετε στο μυαλό σας.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας, φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Υπάρχει κάποια κρίσιμη πληροφορία, η οποία δεν θα φτάσει σε σας, παρά μόνο τυχαία. Στα μέσα της εβδομάδας, η επικοινωνία στον εργασιακό σας χώρο γίνεται σε μη λεκτικό επίπεδο, οπότε καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για ασυνήθιστες συναντήσεις. Μέχρι την Πέμπτη θα είστε σε θέση να κάνετε τις απαραίτητες επαφές και να αναλάβετε ουσιαστική δράση. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε στόχους που ήδη τρέχουν. Το σαββατοκύριακο παρουσιάζεται μια ευκαιρία για να εξετάσετε προσεκτικά τις δυνατότητες της εξέλιξής σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις