Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε σημαντική πρόοδο. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) μπορεί να θελήσετε να ξαναζήσετε ένα ταξίδι που είχατε απολαύσει στο παρελθόν. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο των σχέσεων κάνει αντίθεση με το Δία στο ζώδιό σας-τον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Με την ενέργεια αυτών των όψεων είστε ορμητικοί κι απόλυτα εστιασμένοι στο στόχο σας. Σήμερα, θέλετε να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο έργο – ακόμα κι αν δεν καταφέρετε να το τελειώσετε, θα κάνετε πραγματικά σπουδαία πρόοδο. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) εστιάζει στην ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα που αφορούν την υγεία ή τις καθημερινές σας συνήθειες. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) φωτίζει τις θετικές αλλά και τις αρνητικές πτυχές, μιας στενής σχέσης της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) σηματοδοτεί την ιδανική στιγμή για να συνδεθείτε με συναδέλφους και να συνεργαστείτε πάνω σε καθημερινά θέματα. Μπορεί, επίσης, να διαπιστώσετε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις σας με ένα συνάδελφο, ένα φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο της εργασίας κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Πολύ θα θέλατε να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι να σπάσει λίγο η ρουτίνα. Ψάχνετε για μια αλλαγή – μια αλλαγή που δεν είναι απαραίτητο να είναι μόνιμη. Είναι μια καλή μέρα να βρεθείτε κοντά στη φύση. Αν μπορείτε να μην πάτε σήμερα στη δουλειά, κάντε το. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) ανεβάζει τους ρυθμούς της καθημερινότητας και θα χρειαστεί να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Γίνονται πολλές συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που περιορίζουν αισθητά τον ελεύθερό σας χρόνο. Καλό θα είναι να αποφεύγετε τα ρίσκα, να μη βιάζεστε και να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Έρωτας και σχέσεις

Μπορεί να είστε λίγο συναισθηματικοί, καθώς ξεκινά η εβδομάδα – ίσως σκέφτεστε το παρελθόν της αισθηματικής σας ζωής ή το ρομαντικό σας μέλλον. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χώρο και χρόνο. Οποιαδήποτε ευαισθησία εξαφανίζεται ως την Τετάρτη, που είστε έτοιμοι, πρόθυμοι και ανοιχτοί σε νέες πιθανότητες. Αν είστε μόνοι μπορεί να συναντήσετε ένα καινούριο, συναρπαστικό πρόσωπο, στα μέσα της εβδομάδας – ωστόσο, καλό θα είναι να μη βιάζεστε. Ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες γόνιμες, ρομαντικές αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα, παρά να αναλώνεστε σε επιπόλαιες καταστάσεις. Όλα στην ώρα τους. Την Κυριακή θα έχετε ένα όραμα για το μέλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

Καριέρα

Αυτή την εβδομάδα, θα εκπλαγείτε με τη συντροφικότητα που υπάρχει ανάμεσα στους συναδέλφους σας. Ωστόσο, την Τρίτη θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με το πώς συζητάτε ένα ευαίσθητο θέμα. Κανένας από τους παρόντες δεν θα προσβληθεί, αλλά κάποιος που δεν ήταν στη συνάντηση μπορεί να πάρει τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά. Τα μέσα της εβδομάδας είναι η ιδανική στιγμή για να εκφράσετε την υπέροχη ιδέα που σκέφτεστε τελευταία. Ειδικά την Πέμπτη, όλοι περιμένουν τις οδηγίες σας. Μέχρι την Παρασκευή η καινοτομία σας κερδίζει έδαφος. Συνεργαστείτε με την ομάδα σας, για να βεβαιωθείτε ότι όλοι συμφωνούν με την ιδέα σας.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις