Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα είστε, πραγματικά, πηγή νέων ιδεών.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) φέρνει στην επιφάνεια συζητήσεις σχετικές με οικονομικά ή φορολογικά ζητήματα και απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας και του χρόνου σας. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο των πόρων. Σήμερα, είστε πολύ έξυπνοι και πολύ ανυπόμονοι. Είναι πιθανό να περιμένετε από κάποιον να εκπληρώσει μια υπόσχεση που σας είχε δώσει ή κάτι παρόμοιο. Πάντως, αντί να περιμένετε και να τσεκάρετε συνεχώς το τηλέφωνο, θα ήταν καλύτερο να κάνετε κάτι άλλο για να αξιοποιήσετε τη σημερινή ενέργεια. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) σας υπενθυμίζει – ίσως, κάπως πιεστικά – τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι σε τρίτα μέρη. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) σηματοδοτεί την ιδανική στιγμή για να συνδεθείτε με συναδέλφους και να συνεργαστείτε πάνω σε καθημερινά θέματα. Μπορεί, επίσης, να διαπιστώσετε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις σας με ένα συνάδελφο, ένα φίλο ή ένα αγαπημένο πρόσωπο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο της δουλειάς κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Μπορεί να βαρεθείτε πολύ, σήμερα. Μπορεί να είστε έτοιμοι να βγείτε έξω και να περάσετε καλά, αλλά έχετε κολλήσει πίσω από ένα γραφείο ή δουλεύετε αργά. Θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό και ασυνήθιστο και δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο. Σήμερα, θέλετε να απελευθερωθείτε. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) εμπλέκει, με κάποιο τρόπο, τα οικονομικά σας με τις σχέσεις σας. Καλό θα είναι να προσέξετε, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν προβλήματα.

Έρωτας και σχέσεις

Προσπαθήστε να βρείτε μια συναισθηματική διέξοδο, τη Δευτέρα ή την Τρίτη – και, αν είστε σε σχέση, βεβαιωθείτε ότι αυτή η διέξοδος δεν είναι το ταίρι σας. Κανονίστε να τρέξετε, να χορέψετε, να ουρλιάξετε ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει να εκτονωθεί αυτή η δυνατή ενέργεια. Και μετά θα είστε έτοιμοι για τις καλύτερες, ερωτικές μέρες της εβδομάδας: την Τετάρτη και την Πέμπτη. Τα άστρα σας στέλνουν μια πιο παθιασμένη ενέργεια, αυτές τις μέρες – πώς θα την χρησιμοποιήσετε; Ο έρωτας, πάντως, ευνοείται σίγουρα. Το σαββατοκύριακο η συναισθηματική και σωματική υγεία πηγαίνουν χέρι-χέρι – θα ξεκουραστείτε αρκετά και θα γυμναστείτε για να κάνετε καλό και στην καρδιά σας.

Καριέρα

Με κάποιο τρόπο εμφανίζονται παιδιά, στην αρχή της εβδομάδας σας. Ίσως είναι ένα παιδί που συναντήσατε στο δρόμο προς τη δουλειά. Ίσως σας απασχολεί πολύ ένα από τα δικά σας παιδιά. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια καλή εβδομάδα για να ξαναγίνετε λιγάκι παιδί – δημιουργικοί, τολμηροί, ξένοιαστοι. Τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη, που θα πρέπει να βάλετε το τολμηρό και ξένοιαστο πνεύμα σας στην άκρη και να ασχοληθείτε με το χαρτομάνι που έχει μαζευτεί στο γραφείο σας. Η Πέμπτη είναι εντελώς αφιερωμένη στη δουλειά, αλλά την Παρασκευή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα όμορφο γεύμα μαζί με ένα συνάδελφο που θαυμάζετε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις