Κριός

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Κριός Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα απελευθερώνεστε από παλιές, ξεπερασμένες συνήθειες. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) σας προσδίδει μαγνητισμό και λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα και στον οίκο της δημιουργικότητας σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στο ζώδιό σας-τον Κριό. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Σήμερα θα μπορούσατε να προχωρήσετε πέρα από τις συμβατικές σκέψεις για να φτάσετε σε κάτι ασυνήθιστο. Πρόκειται για μια υπέροχη όψη, που μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από ένα μοτίβο ή από τις προσδοκίες άλλων ανθρώπων. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) σας χαρίζει γοητεία και ευφράδεια ώστε να διασκεδάσετε έντονα, χωρίς ωστόσο να παραμελήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας βοηθάει να επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τη δουλειά ή την υγεία σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) σας κινητοποιεί ώστε να κάνετε κάποιες αλλαγές τόσο στο χώρο σας, όσο και στις σχέσεις σας. Βέβαια, τα απρόοπτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) θα επηρεάσει το πεδίο των οικονομικών σας και υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια επιτυχημένη συναλλαγή, με άμεσα αποτελέσματα. Παρόλα αυτά, περιορίστε τις καταναλωτικές σας τάσεις και κινηθείτε με προσοχή. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο των οικονομικών: κάτι μπορεί να σπάσει, που είναι πολύ ακριβό για να διορθωθεί. Να είστε προσεκτικοί όταν βρίσκεστε κοντά σε ευαίσθητα αντικείμενα. Κι αν νιώθετε πιεσμένοι, μην πετάξετε το λάπτοπ στον τοίχο! Απ’ την άλλη μεριά, αυτή η ενέργεια είναι φανταστική για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει.

Έρωτας και σχέσεις

Την εβδομάδα αυτή έχετε μεγάλη διάθεση για περιπέτειες, ρομαντικές και μη, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, καθώς όλοι γύρω σας είναι απασχολημένοι με τις εξελίξεις των γεγονότων. Στα μέσα της εβδομάδας θα αντιληφθείτε ότι κινείστε με μεγαλύτερη ταχύτητα από τους άλλους, κάτι όχι και τόσο ασυνήθιστο. Χαμηλώστε την ταχύτητα και φυλάξτε την ενέργειά σας για το σαββατοκύριακο που είναι μια ιδανική περίοδος για να ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να ξεκουραστείτε πριν από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, το χρειάζεστε.

Καριέρα

Στην αρχή της εβδομάδας μοιάζει να ξέρετε ακριβώς πώς να κινηθείτε, ώστε να λύσετε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα. Στα μέσα της εβδομάδας, ίσως σας γίνει πρόταση να συμμετέχετε σε μια σημαντική συνάντηση ή ομάδα εργασίας, κάτι που δεν είχε καν περάσει από το μυαλό σας. Πραγματικά, θα εκπλαγείτε από τη μεγάλη αποδοχή που θα έχει η παρουσία σας, καθώς επίσης και οι απόψεις σας. Το ενδιαφέρον σας εστιάζει στην ολοκλήρωση παλιών εκκρεμοτήτων, για την ώρα, παρά σε καινούργια ξεκινήματα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις