Κριός

Κριός | Φεβρουάριος 2023

Κριός | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου υποδεικνύει έναν όμορφο μήνα, καθώς ο Άρης κι ο Δίας βρίσκονται σε πολλά υποσχόμενες θέσεις. Ο Ερμής θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα στα σχέδιά σας, μέχρι τις 11 του μήνα. Μετά απ’ αυτό, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Νέες ιδέες παρουσιάζονται και υπάρχει ισχυρή υποστήριξη από τους άλλους. Έχετε όλα τα προσόντα για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με επιτυχία. Οι ερωτικές σχέσεις θα βελτιωθούν μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα.

Έρωτας και σχέσεις

Η θέση της Αφροδίτης δεν είναι ευνοϊκή μέχρι τις 19 του μήνα και μπορεί να μην υπάρχει ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. Οι σχέσεις με το σύζυγο ή το σύντροφό σας δεν θα είναι πολύ θετικές, λόγω πείσματος. Στη συνέχεια, τα πράγματα γίνονται πιο ευχάριστα. Είναι απαραίτητο να δείχνετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, ό,τι κι αν κάνετε. Τα άστρα λένε ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν, αν καταφέρετε να κρατήσετε το ταίρι σας ικανοποιημένο. Αν είστε μόνοι, η κατάσταση για τα αισθηματικά σας δεν θα είναι ιδανική, μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Μετά απ’ αυτό, θα έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση, με καλές προοπτικές.

Καριέρα

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας, το πλανητικό σκηνικό του μήνα δεν υπόσχεται σπουδαία πράγματα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και τους ανώτερους, στο χώρο εργασίας, είναι συγκρουσιακές κι αυτό επηρεάζει την απόδοσή σας. Μπορεί να δουλεύετε πολύ σκληρά, αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλετε. Τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν – και θα βελτιωθούν – με τη δημιουργία καλών σχέσεων με τους συνεργάτες σας. Τα ταξίδια για επαγγελματικό σκοπό μπορεί να μην είναι αποδοτικά, στη διάρκεια αυτού του μήνα.

Οικονομικά

Οι οικονομικές προοπτικές για το ζώδιό σας είναι εξαιρετικές. Οι επενδύσεις που θα επιλέξετε θα αποφέρουν καλά οικονομικά οφέλη. Οι βελτιωμένες σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση των κερδών. Γενικά, σε οικονομικό επίπεδο, πρόκειται για έναν όμορφο μήνα – φροντίστε να τον αξιοποιήσετε.