Κριός

Κριός | Φεβρουάριος 2024

Κριός | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

#Αυτοπεποίθηση, εσωτερική δύναμη, αυθόρμητη ενέργεια

Ο έρωτας είναι στο πρόγραμμα για σας, αυτό το μήνα, όπως ακριβώς πρέπει! Η αγάπη και οι σχέσεις θα είναι το κύριο θέμα σας, αυτό το διάστημα. Αν νιώθετε την ανάγκη να συγκρίνετε αυτά που έχετε με τους άλλους, πάρτε μια βαθιά ανάσα κι εκτιμήστε τουλάχιστον πέντε τομείς της ζωής σας σήμερα. Θυμηθείτε, οι καλύτερες σχέσεις μας είναι οι δάσκαλοι κι οι καθρέφτες μας – μας δείχνουν πώς να προχωρήσουμε σε πιο εξελιγμένες μορφές του εαυτού μας. Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου τονίζει αυτά τα θέματα.

Το παραπάνω μήνυμα ισχύει για τις ρομαντικές και τις φιλικές σχέσεις, καθώς ο Ήλιος κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 20 του μήνα. Από τις 13 Φεβρουαρίου μπορεί να νιώσετε μια ανισορροπία ανάμεσα στην ατομικότητά σας και την κοινότητα που ζείτε – σαν κάτι να σας τραβάει κι από τις δυο πλευρές. Κάντε ό,τι μπορείτε και προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας.

Η ισορροπία είναι η λέξη-κλειδί για σας, αυτό το μήνα. Ο κυβερνήτης σας-ο Άρης κινείται μέσα στον Αιγόκερω στην αρχή του μήνα, κινητοποιώντας σας με ένα κύμα φιλοδοξίας και, στη συνέχεια, μπαίνει στον Υδροχόο στις 13 Φεβρουαρίου. Για να αξιοποιήσετε αυτή την ενέργεια με υποστηρικτικό τρόπο, να θυμάστε να ξεκουράζεστε, να χαλαρώνετε και να ανανεώνεστε. Αν δεν το έχετε ενσωματώσει αυτό στη ζωή σας, μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, η Πανσέληνος στην Παρθένο θα τονίσει τέτοια θέματα, σχετικά με την υγεία και την ευεξία σας.

Θα έχετε την υποστήριξη του Δία στο γήινο Ταύρο για να σας βοηθήσει να μείνετε γειωμένοι και να αφοσιωθείτε σε όποιους στόχους βάλετε. Όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων σας, θα παραμείνετε αφοσιωμένοι και θα κάνετε πρακτικά βήματα προς τα εμπρός, αντί για ένα τεράστιο άλμα στα τυφλά. Αυτή η ενέργεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για οικονομικά θέματα.