Κριός

Κριός | Ιούνιος 2023

Κριός | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Οι προβλέψεις για τον Ιούνιο δείχνουν ότι υπάρχουν πολλές προοπτικές λόγω της επιρροής του Δία. Έχετε, επίσης και την υποστήριξη του Άρη για να κάνετε εξαιρετική πρόοδο, παίρνοντας έγκαιρες αποφάσεις. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα πάρετε κάποιες χρήσιμες συμβουλές από άλλους, για να κινηθείτε με μεγαλύτερη τόλμη.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτό το μήνα, είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και δυναμικοί και θα κυριαρχήσετε στην ερωτική σας ζωή. Ό,τι προβλήματα κι αν αντιμετωπίζετε, θα λυθούν εύκολα και θα προχωρήσετε στις σχέσεις σας. Η σχέση με το ταίρι σας θα είναι αρμονική και συναρπαστική, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Όσοι είστε μόνοι, αυτό τον καιρό, θα έχετε ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο – αρκεί να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Καριέρα

Οι καλές όψεις του Άρη θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε περισσότερο τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, με την υποστήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σας. Και, φυσικά, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εκτέλεση των έργων σας. Επιπλέον, θα λάβετε βοήθεια κι από τις κοινωνικές σας επαφές για να πετύχετε τους στόχους σας. Καλό θα είναι να περιορίσετε τις ενέργειές σας, παίρνοντας λογικές αποφάσεις κι αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες προτάσεις. Τα ταξίδια για την προώθηση επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα δώσουν καλά αποτελέσματα.

Οικονομικά

Το χρήμα δεν είναι το παν, αλλά να θυμάστε ότι τα περισσότερα πράγματα χρειάζονται χρήματα. Το πλανητικό σκηνικό του Ιουνίου σας ενθαρρύνει να ψάξετε για νέους τρόπους απόκτησης χρημάτων. Δεν υπάρχει κανένα λάθος στο να θέλετε να έχετε περισσότερα χρήματα – και καλό θα είναι να αποφεύγετε τους ανθρώπους που πιστεύουν το αντίθετο. Ψάξτε για τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και μάθετε πώς να τα διαχειρίζεστε καλύτερα.