Κριός

Κριός | Σεπτέμβριος 2022

Κριός | Σεπτέμβριος 2022

Ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα του Σεπτεμβρίου αποκαλύπτουν ότι θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες, με τη βοήθεια των αγαπημένων σας προσώπων. Θα πρέπει να είστε ευτυχισμένοι, γιατί έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που νοιάζονται για σας τόσο, ώστε να σας δείξουν το σωστό δρόμο στη ζωή. Να είστε ανοιχτοί και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, στους ανθρώπους που γνωρίζουν την αξία σας. Τα άστρα σας καλούν να εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας – μ’ αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αφήστε αυτό το μήνα να σας γεμίσει με θετικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σωστά.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτό το μήνα θα απολαύσετε μια ευτυχισμένη και σταθερή σχέση, γιατί υπάρχει καλό κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σας. Δεν προβλέπονται καυγάδες γιατί έχετε καλή διάθεση και καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα προβλέπει μια ερωτική ζωή που πολλοί θα την ζήλευαν. Όσοι είστε μόνοι, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση αυτό το διάστημα. Καλό θα ήταν να πηγαίνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις για να μπορέσετε να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρει κανείς! – η αδελφή ψυχή σας μπορεί να κρύβεται μέσα στο πλήθος.

Καριέρα

Η καριέρα σας θα αλλάξει προς το καλύτερο γιατί έχετε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας ενθαρρύνουν. Με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και θάρρος δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείτε να πετύχετε. Τα άστρα σας προσκαλούν να μάθετε νέες δεξιότητες από τα άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά. Αυτό το μήνα θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κάνετε για να πάτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Οικονομικά

Οι πλανητικές συγκυρίες του μήνα σας συμβουλεύουν να φροντίσετε τα οικονομικά σας. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι συχνά ξοδεύετε τα χρήματά σας σε πράγματα που δεν έχουν σημασία (και μετά το μετανιώνετε!). Θα πρέπει ωστόσο ν’ αρχίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, διαφορετικά δεν θα νιώσετε ποτέ οικονομική σταθερότητα κι ελευθερία.