Λέων

Λέων 2024

Ζώδια

ΛΕΩΝ

#Αναμφισβήτητα, το 2024 είναι τυχερό για σας. Θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε όνειρα που εκκρεμούν από καιρό και θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην καριέρα, τα οικονομικά και τις σχέσεις σας.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το 2024 είναι μια τυχερή χρονιά για το ζώδιο του Λέοντα – θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρα που περιμένουν καιρό και θα σας φέρει ευκαιρίες για πρόοδο στην καριέρα, τα οικονομικά και τις σχέσεις. Θα ευνοηθείτε με ευκαιρίες και την ικανότητα να εργάζεστε σκληρά και να πετυχαίνετε σημαντικά πράγματα, με την υποστήριξη του Δία και του Κρόνου. Η Αφροδίτη κι ο Δίας από την άλλη, θα ενισχύσουν την ερωτική σας σχέση. Ίσως ακόμα και να παντρευτείτε το άτομο που αγαπάτε, φέτος.

Η χρονιά μπορεί επίσης να προκαλέσει κάποιο άγχος, με τη διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, αλλά δεν θα χάσετε το θάρρος σας. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικές αναποδιές. Επίσης, μπορεί να υπάρξει κάποια απόσταση με το σύντροφο ή το σύζυγό σας, το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Να προσέχετε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε στη σχέση και να αποφεύγετε τους εγωισμούς και τα σκληρά λόγια.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα είναι γεμάτο ρομαντικές στιγμές, καλή επικοινωνία και κατανόηση με το σύντροφό σας. Μπορεί ακόμα και να παντρευτείτε, μέσα σ’ αυτό το διάστημα. Πολλές από τις ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας, θα τις ζήσετε σε ταξίδια που θα πάτε μαζί. Αν είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα τα πάτε πολύ καλά, που μπορεί να γίνει ακόμη και σύντροφός σας στο μέλλον. Όλα αυτά εκδηλώνονται από έναν ισχυρό Δία στις προβλέψεις της ερωτικής σας ζωής.

Αλλά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση στην ερωτική σας ζωή, ακόμα και να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας, κάτω από την επιρροή ενός ανάδρομου Δία. Κινηθείτε με προσοχή. Θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθειες και να προσαρμοστείτε, για χάρη της σχέσης σας. Θα υπάρξουν, επίσης, εμπόδια στη δημιουργία νέων σχέσεων αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, από το δεύτερο εξάμηνο του 2024 και μετά, θα είναι συνετό να προσέχετε τον τρόπο που μιλάτε, για να αποφύγετε το άγχος στη σχέση. Δώστε σημασία στην απόφαση του συντρόφου σας κι αποδεχτείτε την, αντί να επιβάλλετε τη δική σας. Κάντε αυτά τα βήματα, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα στη σχέση σας, που προέρχονται από τους Δεσμούς της Σελήνης.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η χρονιά θα ξεκινήσει με σταθερότητα και βελτίωση στην επαγγελματική σας ζωή, λόγω της ισχυρής θέσης του Δία και του Κρόνου στον τομέα της καριέρας σας. Το πεπρωμένο θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για κέρδη από τη δουλειά και τις προηγούμενες επενδύσεις σας.

Θα είστε ευνοημένοι με καλή τύχη κι ευημερία, λόγω της σκληρής δουλειάς και της ισχυρής σας αποφασιστικότητας. Οι προβλέψεις για την καριέρα σας υποδηλώνουν, επίσης, ότι μπορεί να βρείτε ένα νέο μονοπάτι ή κατεύθυνση σε σχέση με τις επαγγελματικές σας προοπτικές, που θα σας επιτρέψει να εξελιχθείτε χωρίς πολλά εμπόδια.

Η οικονομική σας κατάσταση θα σταθεροποιηθεί το 2024. Θα έχετε επιτυχία σε εξετάσεις και συνεντεύξεις για εργασία στο δημόσιο. Επίσης, θα έχετε επιτυχία αν θέλετε να ασχοληθείτε με μια νέα δουλειά. Θα κάνετε νέες επαφές, οι οποίες θα σας φέρουν νέα έργα κι επαγγελματικές συμφωνίες. Αν είστε υπάλληλοι, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, αλλά αυτό θα φέρει εξέλιξη και τις επιθυμητές ευκαιρίες.

Είναι μια καλή χρονιά για να αλλάξετε δουλειά, όπως δείχνουν οι προβλέψεις για την καριέρα σας. Θα έχετε καλές σχέσεις με τη διοίκηση και τους συναδέλφους σας. Αλλά στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις με στενούς συνεργάτες, καθυστερήσεις και εμπόδια – κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Δία, του Κρόνου και του Βόρειου Δεσμού. Να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να καλωσορίσετε νέες ευκαιρίες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μεγάλη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, φέτος. Οποιαδήποτε εργασία είχε μπει σε αναμονή λόγω έλλειψης χρημάτων, θα ολοκληρωθεί το 2024. Το όνειρό σας για ένα καινούριο σπίτι θα εκπληρωθεί φέτος – κι αυτό μπορεί να σημαίνει επένδυση σε γη. Θα αγοράσετε, επίσης, ένα νέο όχημα.

Τους πρώτους μήνες του 2024 θα κάνετε μεγάλα ταξίδια, ακόμα και στο εξωτερικό, που θα σας φέρουν κέρδη. Η θέση του Δία διασφαλίζει ότι θα αξιοποιήσετε σωστά αυτά τα κέρδη.

Ο Δίας μπορεί, επίσης, να σας κάνει να ξοδέψετε χρόνο και χρήμα σε ένα θρησκευτικό τόπο. Κι ο Νότιος Δεσμός διασφαλίζει ότι θα ξοδέψετε πολλά, φέτος. Σημαντικές οικονομικές αποφάσεις που σχετίζονται με επενδύσεις και ακίνητα, θα πρέπει να ληφθούν και να εκτελεστούν πριν από το Μάιο του 2024, καθώς τότε θα προχωρήσετε πιο εύκολα.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα έχει λιγότερο ευεργετικά αποτελέσματα. Επίσης, μια ξαφνική αλλαγή στη δουλειά ή την επιχείρησή σας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα κέρδη σας. Απροσδόκητα έξοδα – π.χ. για την προσωπική σας ευχαρίστηση – μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας σταθερότητα. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις μεγάλες επενδύσεις, από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο, γιατί λόγω της επιρροής του ανάδρομου Κρόνου δεν θα έχετε τις αναμενόμενες αποδόσεις.