Λέων

Λέων | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Λέων | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στην καριέρα σας και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς. Είστε ανεξάρτητοι από τη φύση σας, επομένως θα μπορέσετε να πετύχετε τους περισσότερους στόχους σας, χωρίς βοήθεια. Βασίζεστε, ωστόσο, πολύ στις καλές οικογενειακές σας σχέσεις. Μπορεί να προκύψουν διάφορες ανασφάλειες στη διάρκεια του μήνα, αλλά καλό θα είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι πλανητικές συγκυρίες αποκαλύπτουν ότι αν είστε μόνοι δεν θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο τώρα, πολύ απλά γιατί δεν ενδιαφέρεστε. Αν είστε σε σταθερή σχέση, προκύπτουν αρκετές διαφωνίες μεταξύ σας, αλλά προς το τέλος του μήνα όλα θα επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς κι η αρμονία θα επιστρέψει και πάλι στη σχέση σας. Μια εγκυμοσύνη δεν είναι απίθανη, αλλά θα πρέπει να προγραμματιστεί προσεκτικά. Οι σχέσεις με τα παιδιά ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Στις αρχές του μήνα προκύπτουν κάποιες δυσκολίες στο επαγγελματικό περιβάλλον, πιθανότατα λόγω αλλαγής διεύθυνσης. Ωστόσο, καθώς ο μήνας κυλά, θα τα πάτε μια χαρά και το καινούριο αφεντικό θα είναι ικανοποιημένο από την αποφασιστικότητα και τη δέσμευσή σας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας δεν ευνοούνται και πολύ αυτό το μήνα. Όμως, θα έχετε βοήθεια από φίλους και μέλη της οικογένειας για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.