Λέων

Λέων | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Λέων | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος υπόσχεται να είναι, σε γενικές γραμμές, ένας υπέροχος μήνας. Στη σχέση με το σύντροφό σας υπάρχει καλή επικοινωνία, αν περιορίσετε την αίσθηση της εξουσίας που συχνά σας διακατέχει κι αν τον ακούτε περισσότερο. Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό για να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα – θα ξαναδείτε παλιές εκκρεμότητες και θα τις ολοκληρώσετε. Η αποφασιστικότητά σας θα φανεί μέσα από όλα όσα προσπαθείτε.

Η καριέρα θα είναι στο επίκεντρο, αυτό το μήνα και θα έχετε την υποστήριξη που θέλετε από τον κύκλο των φίλων σας. Η επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή θα επηρεάσει, όπως είναι φυσικό και την προσωπική. Οι αισθηματικές σχέσεις και τα οικογενειακά θέματα θα μπουν στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες του μήνα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα επηρεαστεί από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Είναι, ωστόσο, σημαντικό να είστε ρομαντικοί και να αφιερώνετε χρόνο στο σύντροφό σας. Μετά τις 23 του μήνα η σχέση σας θα είναι τόσο στοργική, όσο και παθιασμένη, δηλαδή, μια πολύ καλή στιγμή για μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα είναι εύθραυστες στις αρχές του μήνα και δεν έχετε μεγάλη διάθεση για ρομαντικές στιγμές. Τα πράγματα θα γίνουν πιο ευχάριστα και θ’ απολαύσετε τον έρωτά σας προς το τέλος του μήνα. Όσοι είστε μόνοι, είστε γεμάτοι πάθος και ικανοί να γοητεύσετε το αντίθετο φύλο, κυρίως κατά την τρίτη εβδομάδα του μήνα. Η Αφροδίτη χαρίζει την εύνοιά της στις ρομαντικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι επαγγελματικές σας προοπτικές προβλέπονται θαυμάσιες στην διάρκεια αυτού του μήνα. Υποστηρίζεστε από καλές πλανητικές όψεις κι αυτό θα διατηρήσει την αρμονία στο χώρο της δουλειάς. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι ευχάριστες και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με ανθρωπιστικές δραστηριότητες κι αυτό θα ενισχύσει την συναισθηματική σας ευεξία. Επίσης, μπορείτε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας εμπειρία μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά σας δεν είναι πολύ θετικές. Οι επιχειρηματίες και οι έμποροι θα περάσουν δύσκολες στιγμές και δεν θα έχουν τα κέρδη που περίμεναν. Όσοι ασχολούνται με τις εξαγωγές και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες, το ίδιο. Κάποιοι ίσως χρεωθούν στην προσπάθειά τους να καλύψουν τα έξοδά τους. Οι πλανητικές συγκυρίες δεν είναι ευνοϊκές γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τα καινούρια ξεκινήματα. Τέλος, τυχόν επενδύσεις δεν θα είναι αποδοτικές.