Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα μια μικρή αποτυχία ακολουθείται από ένα μεγάλο κέρδος. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) σας δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας υποστηρίζει ώστε να ασχοληθείτε σε βάθος με τα οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Θα γίνουν πολλές σχετικές συζητήσεις με στόχο την καλύτερη επεξεργασία τους. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) δημιουργεί ένα είδος παρασκηνίου, μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθείτε με διακριτικότητα. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο της ανάπαυσης και της ανάρρωσης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στον οίκο της εργασίας. Μπορεί να έχετε τέτοια εμμονή με την ολοκλήρωση ενός έργου, που να πηγαίνετε για ύπνο πολύ αργότερα από ό,τι θα έπρεπε – η έλλειψη ύπνου μπορεί να σας κουράσει. Θα ήταν σοφό από τη μεριά σας να βρείτε μια ισορροπία. Σκεφτείτε κι αναγνωρίστε ότι οι λύσεις θα έρθουν πιο εύκολα όταν είστε ξεκούραστοι. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) σας χαρίζει πάθος, γοητεία και διάθεση να αξιοποιήσετε τις καινούριες προοπτικές που εμφανίζονται στην αισθηματική σας πραγματικότητα. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πιεστικής περιόδου, κυρίως για την επαγγελματική σας ζωή, αφού αυτός ο τομέας αποτελεί προτεραιότητα για σας, στην παρούσα φάση. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι οι προσπάθειές σας αξίζουν τον κόπο. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των συνεργασιών. Υπάρχουν κάποιες προκλήσεις σήμερα και είναι σημαντικό να παραμείνετε αισιόδοξοι. Καμιά φορά, όταν σκαρφαλώνετε σε ένα βουνό, μπορεί να γλιστρήσετε λίγα μέτρα πίσω, πριν μπορέσετε να προχωρήσετε ξανά προς την επιτυχία. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 είναι θετική για σας, γιατί εστιάζει στην προσωπική ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας με έναν τρυφερό και ουσιαστικό τρόπο.

Έρωτας και σχέσεις

Σίγουρα είναι δύσκολο να είστε ταπεινοί όταν, πραγματικά, γίνεστε καλύτεροι κάθε μέρα, αλλά κάντε μια προσπάθεια στην αρχή της εβδομάδας. Προσπαθήστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις, είτε είστε σε σχέση, είτε εξετάζετε πιθανούς υποψήφιους και κάντε ένα (ειλικρινές) κομπλιμέντο ή και δυο! Η συνηθισμένη σας αποφασιστικότητα μπορεί να σας εγκαταλείψει την Τετάρτη ή την Πέμπτη, αλλά η συμβουλή φίλων για ένα ρομαντικό θέμα οδηγεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Μέχρι το σαββατοκύριακο είστε έτοιμοι να κάνετε το σωστό και το ερωτικό σας κάρμα αυξάνεται θεαματικά. Επίσης, να έχετε το νου σας και για πιο άμεσα οφέλη,!

Καριέρα

Γιατί να το κάνετε μόνοι τη Δευτέρα, όταν μπορείτε να συγκεντρώσετε μια καταπληκτική ομάδα, για να σας βοηθήσει; Θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό, για να μην αναφέρουμε τη διασκέδαση. Μην καυχιέστε για τα επιτεύγματά σας, την Τρίτη και την Τετάρτη – η ήσυχη και σταθερή δουλειά θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγαλύτερα βήματα τώρα. Εκτός αυτού, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι οι μέρες που μπορείτε, πραγματικά, να εντυπωσιάσετε – δεν χρειάζεται να τονίσετε τις επιτυχίες σας, καθώς μιλούν από μόνες τους. Μια μικρή επανεξέταση ενός στόχου ή σχεδίου, την Κυριακή, αποκαλύπτει ένα παράγοντα που, μέχρι στιγμής, δεν είχατε λάβει υπόψη σας.