Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, λίγη μαγεία μπορεί να κάνει θαύματα. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις. Είστε δυναμικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό κι έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των φιλικών σχέσεων σχηματίζει τετράγωνο με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Κάποιοι φίλοι μπορεί να μαζευτούν για να παίξουν ένα βιντεοπαιχνίδι φαντασίας, ή κάτι παρόμοιο. Ή, μπορεί να απολαμβάνετε μια τηλεοπτική σειρά γεμάτη μάγισσες και ξόρκια. Αλλά ακόμα καλύτερα από τα παιχνίδια και τις σειρές, είναι να μοιραστείτε με τους φίλους σας μαγικές στιγμές δίπλα στη φύση και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα επιδράσει σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, ειδικά σ’ αυτά που προκαλούν προβλήματα σε κάποιες από τις σχέσεις σας. Γενικώς, δείχνετε μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα οικονομικά προβλήματα των ανθρώπων γύρω σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα σχετικά με την κατάσταση των οικονομικών σας – μια απρόσμενη βοήθεια είναι πολύ πιθανή. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στον οίκο της οικειότητας. Εσείς και το ταίρι σας θα μπορούσατε να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί. Ίσως τα παιδιά να κοιμούνται ή να περνούν τη νύχτα με τη γιαγιά κι έτσι να είστε μόνοι στο σπίτι. Αν είστε μόνοι και ψάχνετε γι’ αγάπη, θα μπορούσατε να βρείτε κάποιον που μοιράζεστε μαζί μια αισθησιακή φαντασίωση. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) απογειώνει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας. Ξεχωρίζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια όπου κι αν βρεθείτε – ίσως ενδιαφερθείτε για κάποιο άτομο, με το οποίο φαινομενικά δεν έχετε πολλά κοινά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ενισχύει τη θέση σας στο επαγγελματικό περιβάλλον – με τη συμπεριφορά σας θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σας.

Έρωτας και σχέσεις

Αυτή την εβδομάδα ο αισθησιασμός και η εξυπνάδα σας θα προσελκύσουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Τις πρώτες μέρες καλό είναι να κάνετε έναν απολογισμό, με καθαρή σκέψη και να επανεξετάσετε συνολικά την αισθηματική σας ζωή. Τις επόμενες μέρες η παρουσία σας γίνεται ιδιαίτερα αισθητή και απολαυστική για το περιβάλλον γύρω σας, κάτι που είναι γνωστό ότι λατρεύετε. Η ένταση αυξάνεται προς το τέλος της εβδομάδας – η θέλησή σας είναι ισχυρή και η διαίσθησή σας σας οδηγεί ακριβώς εκεί που πρέπει να πάτε. Στη διάρκεια του σαββατοκύριακου η επιτυχία σας είναι ξεκάθαρη και τη χαίρεστε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Καριέρα

Οι ιδέες και οι απόψεις σας, στην αρχή της εβδομάδας, είναι ενδιαφέρουσες και γίνονται απόλυτα αποδεκτές από το περιβάλλον σας. Να είστε προσεκτικοί τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, αλλά ακόμα περισσότερο με τους ανθρώπους που νομίζετε ότι ξέρετε καλύτερα – κάποιος από αυτούς έχει καλά κρυμμένα τα σχέδιά του. Καθώς η εβδομάδα προχωρά προς το τέλος της, η δουλειά γίνεται εξαιρετική: διασκεδαστική, συναρπαστική, αναζωογονητική και – πάνω απ’ όλα – κερδοφόρα. Η καλή σας διάθεση διαχέεται στον περίγυρό σας με θεαματικά αποτελέσματα.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις