Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, ψάχνετε ν’ αποκτήσετε κάτι. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) μπερδεύει την επικοινωνία και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ολοκληρώσετε καθημερινούς στόχους, που συνήθως κλείνατε εύκολα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, ξέροντας ότι δεν χρειάζεται να τα τελειώσετε όλα τώρα κι ότι κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε. Στις 18/9 ο Ερμής στον οίκο των οχημάτων κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Επειδή σ’ αυτή τη φάση ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν είναι καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα όχημα. Ίσως ν’ αποφασίσετε να ρίξετε μια ματιά, παρά να προχωρήσετε στην αγορά αυτοκινήτου. Η αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με οχήματα και μεταφορές μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) σας υπενθυμίζει οικονομικές εκκρεμότητες που ίσως έχετε αμελήσει και εμφανίζει ευκαιρίες, που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα σχετικά με την καθημερινότητα – οι απρόβλεπτες εξελίξεις είναι πιθανό να σας εκπλήξουν και να σας προβληματίσουν. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε και να διαχειριστείτε οικονομικά ζητήματα, θα καταφέρετε να τα κάνετε να αποδώσουν προς όφελός σας. Στις 19/9 η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον οίκο των χρημάτων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν χτες καταφέρατε να μην αγοράσετε κάτι, σήμερα μάλλον θα το κάνετε: μπορεί να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας για να κάνετε μια παρορμητική αγορά. Κάτι που θέλατε πολύ καιρό και τώρα φαίνεται να είναι σε εξαιρετική τιμή – ή δεν το έχετε ξαναδεί σ’ αυτό το υπέροχο χρώμα ή τώρα το δίνουν με δωρεάν αξεσουάρ. Με την ενέργεια αυτής της όψης οι παρορμητικές αγορές είναι αρκετά πιθανές, σήμερα. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις. Είστε δυναμικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό κι έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας, δεν γυρίζουν όλα γύρω από σας (συγνώμη!), αλλά έχετε μια ευκαιρία να κοιτάξετε βαθιά σε μια σχέση ή μια ρομαντική πιθανότητα και να τη δείτε με νέα κι όμορφη κατανόηση. Ίσως θελήσετε να προσπαθήσετε να αλλάξετε το πρόγραμμα την Τετάρτη ή την Πέμπτη, όταν δέχεστε μεγάλη εύνοια από το σύμπαν και είστε ιδιαίτερα αισθησιακοί. Το να ξέρετε τι θέλετε είναι ένας καλός τρόπος για να περάσετε το σαββατοκύριακο, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επίσης επίγνωση και για τις ελπίδες και τις ανάγκες ενός συγκεκριμένου άλλου. Μια γλυκιά χειρονομία ξεκινά ένα υπέροχο, καινούριο ερωτικό κάρμα.

Καριέρα

Τη Δευτέρα, μετά από μια ξεκάθαρη επιτυχία, θα έχετε πολύ καλή διάθεση. Νιώθετε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και δεν θα παραλείψετε να μοιραστείτε την αναγνώριση με τους γύρω σας. Αυτή η ευγένεια θα σας συνοδεύσει όμορφα την Τετάρτη και την Πέμπτη, όταν έρθει η ώρα να γίνετε αυστηροί με κάποιους απρόσεκτους υφιστάμενους. Να είστε όσο το δυνατόν πιο ευγενικοί, ακόμα κι αν ξέρετε ότι έχετε δίκιο. Η κομψή αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι προς όφελός σας κι αυτό θα φανεί σύντομα. Στο τέλος της εργάσιμης εβδομάδας, αναθέστε καθήκοντα ακόμα κι αν ανησυχείτε για το αποτέλεσμα. Έτσι, θα δείξετε ότι έχετε εμπιστοσύνη στην ομάδα.