Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, βρίσκετε καλύτερους τρόπους για να κάνετε τα πράγματα.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα σχετικά με την κατάσταση των οικονομικών σας – μια απρόσμενη βοήθεια είναι πολύ πιθανή. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο της καθημερινότητας. Σήμερα, θα μπορούσατε να σκεφτείτε ένα κόλπο παραγωγικότητας που σας εξοικονομεί χρόνο κάθε εβδομάδα. Κι αυτό, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε ακόμα περισσότερους τρόπους που εξοικονομούν χρόνο. Σύντομα θα είστε πιο παραγωγικοί και θα μπορείτε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Με την ενέργεια αυτής της όψης, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για καλύτερους τρόπους να κάνετε τα πράγματα. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) σας χαρίζει δυναμισμό και αποφασιστικότητα, καθώς και τη δυνατότητα να ξεχωρίζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Παρόλα αυτά, να έχετε στο νου σας ότι θα πρέπει να προσέξετε και τη στάση σας, ειδικά στην αισθηματική σας ζωή. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των ταξιδιών, είναι πολύ πιθανό να σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Για την ακρίβεια, μπορεί να προγραμματίζετε τις αποδράσεις σας για την υπόλοιπη χρονιά – και σήμερα, μπορείτε να βρείτε κάποιες καλές προσφορές. Μπορεί να βρείτε εκπτώσεις σε αεροπλάνα, τρένα και κρουαζιέρες. Ίσως επίσης να κανονίζετε ένα ταξίδι για κάποιον άλλον. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) βελτιώνει αισθητά τη συναισθηματική σας πραγματικότητα. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε να και συζητήσετε με άτομα που σας ενθαρρύνουν, σας υποστηρίζουν και σας βοηθούν να σκέφτεστε με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) ενισχύει τις ηγετικές σας ικανότητες και τη συμμετοχή σας σε ομαδικές δράσεις. Είστε δυναμικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό κι έχετε τη διάθεση να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) είναι πιθανό να φέρει κάποιες τάσεις απομόνωσης – η ενέργειά σας είναι σε χαμηλά επίπεδα και αποφεύγετε τον πολύ κόσμο. Να προσέχετε περισσότερο την υγεία σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) ενισχύει τη θέση σας στο επαγγελματικό περιβάλλον – με τη συμπεριφορά σας θα κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σας.

Έρωτας και σχέσεις

Η πεισματάρικη πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια, τη Δευτέρα και την Τρίτη. Θεωρείτε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια κατάσταση που έχει νόημα για σας (άλλωστε, αρέσετε ο ένας στον άλλον), αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν λέτε ή κάνετε κάτι αλαζονικό. Ποιος το θέλει αυτό; Κανείς. Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι πιο εύκολες μέρες – το ίδιο πείσμα που εκνεύριζε το ταίρι σας, μπορεί να εμπνεύσει το θαυμασμό του, σε ένα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα περάσετε πολύ χρόνο μιλώντας για το πόσο σας αρέσει να βρίσκεστε μαζί, ακόμα κι αν καμιά φορά τρελαίνετε ο ένας τον άλλον!

Καριέρα

Θέλετε να κάνετε το σωστό τη Δευτέρα – μπορείτε, σχεδόν, να νιώσετε το βλέμμα του αφεντικού σας στο πίσω μέρος του λαιμού σας – και ξέρετε ότι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αλλά, η συγκεκριμένη κατάσταση δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Τι κάνετε, λοιπόν, όταν δεν ξέρετε τι να κάνετε; Η Τρίτη και η Τετάρτη είναι απόλυτα κατάλληλες για να δεχτείτε βοήθεια και συμβουλές από άλλους ανθρώπους. Να μιλάτε λίγο και να ακούτε πολύ και με προσοχή. Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι σκέψεις σας θα καταλήξουν σε κάποιες απαντήσεις. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και αναλάβετε δράση – θα νιώσετε υπέροχα όταν το κάνετε!