Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, βάζετε αξιόλογους στόχους.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) στρέφει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και δημιουργεί ευκαιρίες για να συναντηθείτε, αλλά και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά μαζί τους. Οι ισχυροί δεσμοί που υπάρχουν ανάμεσά σας, ενισχύονται περισσότερο. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο του σπιτιού. Μπορεί να είστε λίγο απογοητευμένοι με τα πράγματα στο σπίτι σας – ένας τοίχος που δείχνει σημάδια υγρασίας ή ένας περίεργος θόρυβος από το πλυντήριο, θα μπορούσαν να είναι κάποια από τα πράγματα που σας ενοχλούν. Μπορείτε να αναλάβετε δράση και να αρχίσετε να διορθώνετε. Μπορείτε να κάνετε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να γίνουν και μετά να ξεκινήσετε να τα ελέγχετε. Σήμερα, έχετε την ενέργεια να κάνετε επισκευές. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) βάζει στο τραπέζι θέματα που αφορούν την οικογένεια – ή ένα από τα μέλη της, καθώς και την ακίνητη περιουσία. Πρόκειται για θέματα που σας προκαλούν έντονο προβληματισμό. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) πέφτει στον οίκο των οικονομικών κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε και να διαχειριστείτε οικονομικά ζητήματα, θα καταφέρετε να τα κάνετε να αποδώσουν προς όφελός σας. Στις 31/10 η Αφροδίτη στην Παρθένο και τον οίκο των χρημάτων κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές δαπάνες. Μπορεί, πραγματικά, να χρειάζεται να αγοράσετε κάτι, αλλά χρησιμοποιήστε μετρητά και περιοριστείτε μόνο σ’ αυτό. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) προκαλεί προβλήματα και εκνευρισμό στην οικογενειακή σας ζωή. Νιώθετε πιεσμένοι και εξαντλημένοι από τα αυξημένα καθήκοντα αυτής της περιόδου, αλλά καλό θα είναι να είστε ψύχραιμοι και να ανταποκριθείτε βοηθητικά.

Έρωτας και σχέσεις

Οι σημαντικές μέρες για την ερωτική σας ζωή, αυτή την εβδομάδα, είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη. Οπότε, κανονίστε αναλόγως τα σχέδιά σας. Όποιος είναι ο τυχερός που έχει ραντεβού μαζί σας αυτές τις καυτές μέρες (ή νύχτες) θα περάσει υπέροχα. Όσο για την υπόλοιπη εβδομάδα, τη Δευτέρα και την Τρίτη, είναι η σκέψη που μετράει – και ο τρόπος που επικοινωνείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Ακολουθήστε την αστρική σας διαίσθηση και διαλέξτε τα υπέροχα λόγια σας προσεκτικά. Το σαββατοκύριακο, ίσως είναι καιρός να ξανασκεφτείτε μια συγκεκριμένη, ρομαντική ιδέα ή σχέδιο – και καιρός να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, για να χαλαρώσετε.

Καριέρα

Θυμάστε τη στιγμή που τα σύννεφα απομακρύνονται κι ένα λαμπρό φως γεμίζει τον κόσμο; Έτσι ακριβώς μοιάζει η αρχή της εργάσιμης εβδομάδας σας. Είστε γεμάτοι ζεστασιά κι αυτοπεποίθηση κι αυτό καθορίζει τη διάθεσή σας για όλη την εβδομάδα, γιατί η Τετάρτη (μια ολόκληρη μέρα με βαρετά καθήκοντα) απειλεί να σας ρίξει σε κατάθλιψη. Την Πέμπτη η ενέργειά σας ξοδεύεται για να αναθεωρήσετε προϋπολογισμούς, αλλά οι επαγγελματικές απαιτήσεις την Παρασκευής είναι (ευτυχώς) πιο κοινωνικές – πράγμα που συμβαδίζει απόλυτα με τη διάθεσή σας.