Λέων

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Λέων Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, ξεκινάτε ένα νέο κύκλο. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) σας δίνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια ώστε να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα μεγάλα σας σχέδια. Στις 31/7 ο Ήλιος στο ζώδιό σας-το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό και στον οίκο της σοφίας Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Με την ενέργεια αυτής της όψης ξεκινάτε ένα νέο δωδεκάμηνο κύκλο. Πρόκειται για μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε προς μια νέα κατεύθυνση. Επιλέξτε κάτι που κανείς δεν περιμένει από σας – σπάστε τους κανόνες και κάντε κάτι ασυνήθιστο. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) βελτιώνει την κοινωνική σας ζωή, εμφανίζοντας δυνατότητες για ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ευχάριστες αποδράσεις μαζί με τους αγαπημένους σας. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) σας υποστηρίζει ώστε να ασχοληθείτε σε βάθος με τα οικονομικά θέματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Θα γίνουν πολλές σχετικές συζητήσεις με στόχο την καλύτερη επεξεργασία τους. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) δημιουργεί ένα είδος παρασκηνίου, μέσα στο οποίο θα πρέπει να κινηθείτε με διακριτικότητα. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας πιεστικής περιόδου, κυρίως για την επαγγελματική σας ζωή, αφού αυτός ο τομέας αποτελεί προτεραιότητα για σας, στην παρούσα φάση. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι οι προσπάθειές σας αξίζουν τον κόπο. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της καριέρας. Μέρος της αλλαγής που σκέφτεστε να κάνετε μπορεί να αφορά τη δουλειά σας. Είναι πιθανό να είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι εντελώς διαφορετικό. Μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να ασχοληθείτε με έναν εντελώς διαφορετικό τομέα – κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία σας τώρα.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας έχετε μια ισχυρή, συναισθηματική ενέργεια που μπορεί, όμως, να κουράσει τους ανθρώπους γύρω σας. Η εβδομάδα είναι στην αρχή της, υπάρχει πολλή δουλειά για να γίνει και η επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να είναι ιδιαίτερα πιεστική για κάποιους. Καλό θα είναι να βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο για να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια. Μη φοβάστε να ηρεμήσετε, οι χαμηλοί τόνοι δεν είναι πάντα βαρετοί, είναι απλά ήσυχοι. Οργανώστε το χώρο σας καλύτερα και στη συνέχεια απολαύστε τον, με τη συντροφιά ενός αγαπημένου ανθρώπου.

Καριέρα

Η διάθεσή σας είναι πολύ θετική στις αρχές της εβδομάδας, αλλά φροντίστε ο ενθουσιασμός σας να μη φανεί σαν υπεροψία. Βεβαιωθείτε ότι ακούτε τους ανθρώπους γύρω σας, σε όλα όσα έχουν να σας πουν. Στη συνέχεια της εβδομάδας, ίσως χρειαστεί να παραιτηθείτε από κάποιες ευθύνες, προκειμένου να αποκομίσετε μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον. Δείτε τα πράγματα, σαν μέρος ενός συνόλου και όχι αποσπασματικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, η επαγγελματική σας αντίληψη ίσως είναι λίγο θολωμένη. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να δείτε καλύτερα τις πιθανότητες που υπάρχουν, αλλά αποφύγετε να προχωρήσετε σε διαπραγμάτευση.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις