Λέων

Λέων | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

Λέων | Φεβρουάριος 2023

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα υποδηλώνει ότι θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί, σε σχέση με την ανταπόκρισή σας στα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Η προσέγγισή σας θα πρέπει να είναι άμεση και ξεκάθαρη, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Τα άστρα του Φεβρουαρίου προμηνύουν ότι η τύχη είναι υπέρ σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να παίρνετε υπόψη σας τα συναισθήματά των άλλων, όταν κάνετε τις κινήσεις σας – μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Η άμεση προσέγγιση των θεμάτων σας είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Μετά τις 5 του μήνα, θα έχετε και τη βοήθεια των πλανητικών όψεων.

Έρωτας και σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να γίνουν εξαιρετικές, αν η προσέγγισή σας είναι ευγενική και ζητάτε την γνώμη των άλλων πριν αναλάβετε δράση. Θα πρέπει να αποφεύγετε τις διαφωνίες και να ζητάτε τη βοήθεια των άλλων όσο το δυνατόν περισσότερο. Θέματα εγκυμοσύνης ευνοούνται, αυτό το διάστημα. Η σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας μπορεί να είναι αρμονική, αν σκέφτεστε προσεκτικά την άποψη του. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να έχει ελευθερία έκφρασης, αν η σχέση σας είναι ευτυχισμένη και ικανοποιητική. Όσοι είστε μόνοι, σ’ αυτή τη φάση, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ευτυχισμένες σχέσεις με μια διπλωματική προσέγγιση στο μελλοντικό σας ταίρι.

Καριέρα

Σε ό,τι αφορά την καριέρα σας, προβλέπονται καλές συνθήκες για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους θα είναι υγιείς στο μεγαλύτερο μέρος τους κι έτσι θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχουν άτομα στη διοίκηση της εταιρείας που σας ενθαρρύνουν και σας υποστηρίζουν. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικές δραστηριότητες θα τα πάτε πολύ καλά, μπορεί μάλιστα να πετύχετε και μια διάκριση. Είναι πιθανό να υπάρξει αλλαγή θέσης, λόγω επαγγελματικών απαιτήσεων ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Σε κάθε περίπτωση, να σκέφτεστε με προσοχή πριν πάρετε αποφάσεις

Οικονομικά

Οι προβλέψεις για τα οικονομικά δεν είναι ενθαρρυντικές, αυτό το διάστημα, λόγω των πλανητικών όψεων. Υπάρχουν πιθανότητες αντιπαράθεσης με συγκεκριμένους συνεργάτες κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια κερδών, γι’ αυτό θα πρέπει να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Ο μήνας δεν είναι κατάλληλος για επενδύσεις και καλό θα είναι να τις αποφύγετε, αν προκύψουν. Επίσης, το ξεκίνημα νέων έργων είναι προτιμότερο να αναβληθεί γι’ αργότερα.