Λέων

Λέων | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

Λέων | Φεβρουάριος 2024

Ζώδια

ΛΕΩΝ

#Θαρραλέος, με αυτοπεποίθηση, διεκδικητικός και ανοιχτός

Είστε πιο δυνατοί όταν βρίσκεστε στο επίκεντρο, οπότε πάρτε το! Όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθή πορεία, καθιστώντας τη στιγμή εξαιρετική, για να κάνετε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη κι ο Άρης κινούνται μέσα στο, αντίθετο από σας, ζώδιο του Υδροχόου. Ως αποτέλεσμα, ο εσωτερικός σας κριτής μπορεί να ξεφύγει από τις σκιές και να σας παρακαλέσει να χαμηλώσετε το φως σας. Θα τροφοδοτήστε αυτή τη δημιουργική παρόρμηση που κάνει την καρδιά σας να πάλλεται; Ας το ελπίσουμε!

Η Νέα Σελήνη του Υδροχόου στις 10 Φεβρουαρίου θα μπορούσε να εγκαινιάσει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ιστορία, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Ο Άρης μπαίνει στον Υδροχόο στις 13 Φεβρουαρίου στον έβδομο οίκο των συνεργασιών κι η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον οίκο των σχέσεων για μια συγκλονιστική αλλαγή στις σχέσεις, στις 17 Φεβρουαρίου. Αυτές οι επιρροές ξεσηκώνουν τα σχέδιά σας για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου και φέρνουν απροσδόκητες ανατροπές. Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Η επιρροή του Πλούτωνα επιτρέπει την αποκάλυψη της αλήθειας. Στις 21 Φεβρουαρίου ο έρωτας απαιτεί να πάρετε αποφάσεις.

Αφεθείτε στην ενέργεια του Υδροχόου και δώστε προτεραιότητα στις φιλικές σας σχέσεις. Εάν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε, μπορείτε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ειδικά στις 5 Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα.

Αμέσως μετά την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύες, στις 20 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια σύνοδος με τον Ερμή στις 23 Φεβρουαρίου, φωτίζοντας μια ευφάνταστη και συμπονετική συνομιλία που απαλύνει τον αδίστακτο Υδροχόο και σας επιτρέπει ν’ ανοίξετε την καρδιά σας για βαθιές συζητήσεις και κοντινότητα.

Ο μήνας κλείνει με μια στροφή από την αγάπη στα χρήματα, με την Πανσέληνο στην Παρθένο, στις 24 Φεβρουαρίου. Τι προϋπολογισμό χρειάζεστε, για να έχετε τα κεφάλαια να γίνετε η μεγαλύτερη και πιο τολμηρή εκδοχή του εαυτού σας; Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της Παρθένου, για να σας βοηθήσει να κόψετε τα περιττά έξοδα, που μειώνουν την ικανότητά σας να λάμψετε.