Λέων

Λέων | Ιούνιος 2023

Ζώδια

Λέων | Ιούνιος 2023

Ζώδια

ΛΕΩΝ

Οι προβλέψεις του Ιουνίου υποδηλώνουν ότι θα υπάρξει πολλή δράση, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης και του Άρη. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εκτέλεση των σχεδίων σας – θα υπάρχει καλός συντονισμός με συναδέλφους και προϊσταμένους. Απ’ την άλλη μεριά, άλλοι πλανήτες-όπως ο Δίας-θα εμποδίσουν την πρόοδό σας. Οπότε, καλό θα είναι να συνεργαστείτε με τους συναδέλφους σας προτού αναλάβετε δράση.

Έρωτας και σχέσεις

Ο Άρης και η Αφροδίτη θα σας κάνουν κάπως παρορμητικούς, στη δημιουργία ερωτικών σχέσεων. Οι σχέσεις σας θα είναι σταθερές κι ευχάριστες – κάποιες σχέσεις, ωστόσο, μπορεί να φτάσουν σ’ ένα τέλος. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα μοιραστείτε έντονες στιγμές με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να λειτουργείτε με τη λογική και μην αφήνετε το συναίσθημα να αποφασίζει για σας. Τα ελεύθερα λιονταράκια θα μπείτε γρήγορα σε νέες σχέσεις.

Καριέρα

Αυτό το διάστημα θα επηρεαστεί λόγω της διαφοράς απόψεων με τη διοίκηση. Αν και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανάλογα. Για να πετύχετε τους στόχους σας, καλό είναι να προσπαθείτε να έχετε αρμονικές σχέσεις στο χώρο της δουλειάς.

Οικονομικά

Ο μήνας υπόσχεται πολλά σε σχέση με τα οικονομικά σας. Τυχόν επενδύσεις θα αποφέρουν υψηλές αποδόσεις – ακόμα κι αν κάτι φαίνεται αρκετά ριψοκίνδυνο, θα αποδειχθεί κερδοφόρο. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες θα είναι εγκάρδιες κι αυτό θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο.