Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ηλίου | 10 Ιουνίου 2021

Η Έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη, στις 10/6, πραγματοποιούνται στις 19° των Διδύμων και υποδηλώνουν νέα ξεκινήματα όσων αφορά στα άμεσα σχέδιά σας. Εσείς που ανήκετε στα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα πράγματα ξεκάθαρα και να κινήστε με περισσότερη σιγουριά. Φοβίες και ανασφάλειες θα αποτελούν άγνωστες λέξεις για εσάς και οι αποφάσεις σας, θα χαρακτηρίζονται από τόλμη και σταθερότητα. Επομένως όλες οι ενέργειες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα σας οδηγήσουν σε νέα και επικερδή μονοπάτια. Φροντίστε μόνο να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο διάβα σας, με τον κατάλληλο τρόπο. Αισθηματικά, θα είστε σε πολύ καλή κατάσταση και πιο σίγουροι για το τι θέλετε από τους συντρόφους και την σχέση σας.

Εσείς που ανήκετε στα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα νέο κοινωνικό κύκλο με άτομα που θα σας ταιριάζουν και που θα έχουν τη δυνατότητα, να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας. Το καινούργιο φεγγάρι, ωστόσο, μπορεί να σας δημιουργήσει και κάποια έκτακτα έξοδα, τα οποία καλό θα ήταν να εξετάσετε εάν η ευθύνη είναι απόλυτα δική σας. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, η Έκλειψη Ηλίου ευνοεί την δημιουργία μιας νέας σχέσης, ή την αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας.

Για εσάς που ανήκετε στα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), αν είστε σε μια σημαντική σχέση, θα θελήσετε να την επισημοποιήσετε. Θα πρέπει όμως να εξετάσετε το κατά πόσο, αυτή η σχέση μπορεί να επιβιώσει κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Η στήριξη από το οικογενειακό σας περιβάλλον κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό καλό θα ήταν, να διατηρείτε καλές σχέσεις μαζί τους, ακόμα και αν πουν μια κουβέντα παραπάνω. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, ενδέχεται να προκύψει.