Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στην Παρθένο | 27 Αυγούστου 2022

Η Νέα Σελήνη, πραγματοποιείται στην 4° της Παρθένου. Αυτό σημαίνει ότι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, είναι πιθανό, που θα έχει αίσιες εξελίξεις. Τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να το εκμεταλλευτείτε και να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση, καθώς θα βλέπετε τις φιλοδοξίες σας να υλοποιούνται. Επίσης, ευχάριστα θα είναι και τα νέα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Μια επένδυση μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη, ή μια αύξηση στο εισόδημά σας, θα σας βοηθήσει στο να βάλετε σε τάξη οφειλές και χρέη που σας προβληματίζουν.

Για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), η Νέα Σελήνη φέρνει νέους έρωτες ή ακόμα και αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, κάτι που θα φωτίσει την καθημερινότητά σας. Γενικά, είναι μια ευνοϊκή περίοδος, όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και θα μπορείτε να προωθείτε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, αλλά και να επιβάλλεστε στους γύρω σας, με ευκολία.

Επιπλέον, τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), στον αισθηματικό τομέα, αναμένεται, να έχετε μεγάλη εύνοια, αφού με το νέο φεγγάρι ενδέχεται να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να κάνετε δεσμούς που θα σας ικανοποιούν απόλυτα.