Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στις 26° των Διδύμων | 18 Ιουνίου 2023

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 26° του διδύμουκαι φέρνει νέα ξεκινήματα. Πιο συγκεκριμένα για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, θα είναι μια περίοδος που θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς. Επίσης, μπορεί να αναπτύξετε την επιθυμία, να συμμετέχετε σε συλλογικές δράσεις, ώστε να συνεισφέρετε στο κοινό καλό και να αισθανθείτε, ότι απαλύνετε των πόνο των άλλων. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε επιτυχίες και θα είστε αρκετά παραγωγικοί. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα είναι πολύ καλές, με αποτέλεσμα να κάνετε νέες γνωριμίες που ενδεχομένως να βοηθήσουν στην επίτευξη των φιλοδοξιών σας. Σε διαπροσωπικό επίπεδο, θα κάνετε πολλές γνωριμίες και θα ζείτε έντονα. Είναι μια περίοδος που θα έχετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τα άγχη. Πολλές φορές όμως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, όσον αφορά στα οικονομικά σας, καθώς θα σπαταλάτε περισσότερα χρήματα από όσα χρειάζεται. Αυτό μπορεί να επιφέρει έντονες διαμάχες με τους συντρόφους, σας που θα χαλάσουν την γαλήνη στη σχέση σας.

Για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, υποδηλώνει νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παραγωγικότητα και ο ζήλος που έχετε δείξει στην δουλεία σας όλο αυτό το διάστημα, θα αναγνωριστεί και θα υπάρξουν οι ανάλογες αποδοχές. Ενδέχεται να σας ανατεθούν νέα πιο υπεύθυνα καθήκοντα ή να μπείτε επικεφαλής σε μια ομάδα, αφού με τις ηγετικές ικανότητες που διαθέτετε μπορείτε με άνεση να ανταπεξέλθετε και σε αυτό τον ρόλο. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες. Καλό θα ήταν, να μην εγκαταλείψετε τον αγώνα, αντίθετα να πεισμώσετε και να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Γενικά, τα νέα σας καθήκοντα θα είναι πολύ απαιτητικά και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να ανταπεξέλθετε σε αυτά. Φροντίστε, να μην σας καταβάλει το άγχος και σας εμποδίσει από το να είστε δημιουργικοί και εφευρετικοί.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δεν επηρεάζεστε αρνητικά από τη Νέα Σελήνη. Θα είστε πολύ ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις στη σχέση σας. Θα επικεντρωθείτε περισσότερο, στην εποικοδομητική επικοινωνία, και την κατανόηση των “θέλω” του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Θα συνειδητοποιείστε, ότι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια δυνατή σχέση, είναι να ακούτε πραγματικά και να ικανοποιείτε, όσο περνάει από το χέρι σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η αγάπη, που νιώθετε μέσα σας, σας φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια και επιτέλους διώχνοντας πείσματα και εγωισμούς παίρνετε την απόφαση, να πείτε στο ταίρι σας πόσο το έχετε ανάγκη. Ένα ερωτικό ταξίδι θα ανανεώσει τη σχέση και θα την πάει σε άλλο επίπεδο.