Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στο Ζυγό | 25 Σεπτεμβρίου 2022

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 2° του Ζυγού. Τα Παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να έχετε μεγάλες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και ειδικότερα στα αισθηματικά σας. Ίσως, χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας, που θα είναι καθοριστικές. Μπορεί να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν και δεν αποκλείεται να το κάνετε με τρόπο απότομο και εκρηκτικό. Από την άλλη, μπορεί να πάρετε απόφαση για την μονιμοποίηση της σχέσης σας, αναθεωρώντας απόψεις του παρελθόντος και αποβάλλοντας σχετικές ανασφάλειες. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ευχάριστες. Μην σας στενοχωρήσει αν κάποιες συνεργασίες τερματιστούν. Σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποιες ανανεώσεις και να απαλλαγείτε από αυτό που δεν σας ικανοποιεί.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) θα έχουν εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Τις ημέρες αυτές, ίσως δεχθείτε μια πρόταση για συνεργασία ή μπορεί να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα που σχετίζεται με τη δουλειά σας και επηρεάζει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά σας. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, και που πολύ πιθανόν, να αποδειχθούν χρήσιμες για την διευθέτηση των οικονομικών ζητημάτων σας. Σημαντική βελτίωση θα έχετε και στα αισθηματικά σας, κυρίως αν είστε ελεύθεροι, αφού τώρα πρόκειται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση, με θετικές προοπτικές. Επιπλέον, οι σχέσεις σας, με κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να βελτιωθούν.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς), κυρίως, θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα εστιάσετε στην προσωπικές σας διασκέδαση, οργανώνοντας ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους. Γενικά, οι φιλικές παρέες αποτελούν πηγή χαράς, διασκέδασης και ευκαιριών για τα αισθηματικά σας. Επιπλέον θα είστε σε θέση να κάνετε καινούρια όνειρα για το μέλλον σας. Η εξωστρέφειά σας αυξάνεται ιδιαίτερα, το διάστημα αυτό. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε, είναι οι εντάσεις στις σχέσεις σας. Ενδέχεται να υπάρξει μια μικρή σύγκρουση με τους συντρόφους ή με φίλους σας. Επίσης, δημιουργικά σχέδια, που αφορούν στην επαγγελματική σας εξέλιξη, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να υλοποιηθούν τις μέρες αυτές.