Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω | 23 Δεκεμβρίου 2022

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 1° του Αιγόκερου και επηρεάζει κυρίως ζώδια του Παρορμητικού σταυρού. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, και Αιγόκεροι, τις ημέρες αυτές, ενδέχεται να έχετε μεγάλες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή και ειδικότερα στα αισθηματικά σας. Ίσως, χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας, που θα είναι καθοριστικές. Μπορεί να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας καταπιέζουν και δεν αποκλείεται να το κάνετε με τρόπο απότομο και εκρηκτικό. Από την άλλη, μπορεί να πάρετε απόφαση για την μονιμοποίηση της σχέσης σας, αναθεωρώντας απόψεις του παρελθόντος και αποβάλλοντας σχετικές ανασφάλειες. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σας, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και ευχάριστες. Μην σας στενοχωρήσει αν κάποιες συνεργασίες τερματιστούν. Σημαίνει ότι ήρθε ο καιρός να κάνετε κάποιες ανανεώσεις και να απαλλαγείτε από αυτό που δεν σας ικανοποιεί.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ίσως δεχθείτε μια πρόταση για συνεργασία ή μπορεί να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα που σχετίζεται με τη δουλειά σας και επηρεάζει τις μετακινήσεις και την καθημερινότητά σας. Επίσης, ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες για τα μελλοντικά σας σχέδια, και που πολύ πιθανόν, να αποδειχθούν χρήσιμες για την διευθέτηση των οικονομικών ζητημάτων σας. Σημαντική βελτίωση θα έχετε και στα αισθηματικά σας, κυρίως αν είστε ελεύθεροι, αφού τώρα πρόκειται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να δημιουργήσετε μια μακροχρόνια σχέση, με θετικές προοπτικές. Επιπλέον, οι σχέσεις σας, με κοντινούς συγγενείς ή και γείτονες παρουσιάζουν νέα δεδομένα και ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις για να βελτιωθούν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, Θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων και θα καταφέρετε να διασφαλίσετε την ασφάλεια που τόσο πολύ προσδοκούσατε. Ίσως, καταφέρετε να απεμπλακείτε από ένα χρέος ή να παρουσιάζονται νέα δεδομένα στο κοινό σας ταμείο με τους συντρόφους σας. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δεχθείτε μια ξαφνική πρόταση από τη δουλειά σας για μια συνεργασία. Όπως και να έχει, θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα προκύψουν για να δείτε αύξηση στο εισόδημά σας. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή, όπου μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί.