Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | 6 Ιουλίου 2024

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 14° του Καρκίνου και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Κυρίως, επηρεάζει ζώδια του Παρορμητικού σταυρού. Έτσι για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, θα είναι μια θετική περίοδος. Ενδέχεται να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα, που θα σας γεμίσουν αισιοδοξία για να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα. Είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε κατά νου, αλλά δεν παίρνατε την απόφαση να ξεκινήσετε. Στα αισθηματικά, θα δείτε μεγάλη βελτίωση, ειδικότερα σε σχέση με τον τρόπο που συνεννοείστε με τους συντρόφους σας. Επίσης, θα υπάρχει θετική επιρροή και στις σχέσεις σας, με συγγενικά πρόσωπα. Θα έχετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και θα φέρεστε με αγάπη και τρυφερότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή μόνο σε κάτι μικρό-ξεσπάσματα από την πλευρά σας, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις.

Για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), ενδέχεται να υπάρξουν ευκαιρίες για ταξίδια σε άλλες χώρες, είτε για επαγγελματικούς, είτε για προσωπικούς λόγους. Από την άλλη όμως, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με περιττά έξοδα και γι αυτό, θα χρειαστεί να είστε πιο συγκεντρωμένοι και κατασταλαγμένοι για το τι πραγματικά έχετε ανάγκη στη ζωή σας. Μην φέρεστε επιπόλαια, φροντίστε να τακτοποιήσετε τις πάγιες υποχρεώσεις σας, αρχικά. Επίσης, δεν θα λείψουν οι εντάσεις, αυτή την περίοδο. Έτσι, θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, τις επιπτώσεις που θα έρθουν από τις αλλαγές στην ψυχολογία σας. Προσπαθήστε να βρείτε το θάρρος να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα όσο δύσκολα και αν είναι, ώστε να ξεμπερδεύετε και να προχωρήσετε στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τα νεύρα σας και την συμπεριφορά σας, προς τα άτομα που δεν έχουν καμία ανάμειξη με τα θέματά αυτά. Αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να εκτονώσετε την αρνητική σας ενέργεια και να αφιερωθείτε σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη φιλανθρωπία.

Εσείς που ανήκετε στα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς), θα είστε πολύ σταθεροί, αξιόπιστοι και σίγουροι σε ό,τι κάνετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρείτε ισορροπίες σε όλους τους τομείς, αλλά και να έχετε μια σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό, αυτή την περίοδο να κάνετε προσεκτικές κινήσεις και να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Στα αισθηματικά ενδέχεται να παρουσιαστεί κάτι καινούριο, που θα σας κάνει να νιώσετε μια ευεξία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Φροντίστε να πλησιάζετε τους άλλους, προβάλλοντας τα θετικά σας χαρίσματα. Στα επαγγελματικά, προσπαθήστε να έχετε καλή οργάνωση και να φτιάξετε ένα πρόγραμμα, που θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε σωστά τον χρόνο σας, ώστε να μην πελαγώσετε. Φροντίστε να ρυθμίσετε τα επίπεδα του άγχους σας, ώστε να αποφύγετε απότομες εκρήξεις και τεταμένες συμπεριφορές.