Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στον Λέοντα | 8 Αυγούστου 2021

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 16° του Λέοντα και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Για τα Παρορμητικά ζώδια (Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω) θα χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία που θα σας εξασφαλίσει ψυχική ηρεμία. Αυτό που θα χρειαστεί να ρυθμίσετε καλύτερα, είναι η ανάγκη σας για την ικανοποίηση των επιθυμιών, των αγαπημένων σας, προσώπων. Είναι κάτι που έχετε ως προτεραιότητα αυτή την περίοδο, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και τις δικές σας ανάγκες που χρίζουν και αυτές της προσοχής σας.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), πρέπει να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας και να προχωρήσετε σε δραστικές αλλαγές. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή για να εκπληρώσετε τους στόχους σας, να απολαύσετε ένα νέο και ξέγνοιαστο έρωτα ή ακόμα και να κάνετε αλλαγές στην εμφάνισης σας. Επίσης, μια νέα κατεύθυνση ή ένα ισχυρό πρόσωπο, θα φέρει αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό. Φροντίστε να ενεργήσετε γρήγορα ώστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας.

Για τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς), η πρόκληση θα είναι μεγάλη, γι’ αυτό και απαιτείται από εσάς, να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις απόψεις σας. Φροντίστε να είστε πιο ευχάριστοι και άμεσοι με τους συνομιλητές σας. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη. Είναι μια περίοδος που θα καταφέρετε να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο εύκολα νέες γνωριμίες. Οι φόβοι και οι αναστολές που μπορεί να είχατε στο παρελθόν, ως προς αυτό τον τομέα, θα εξαλειφθούν. Έτσι, τώρα είναι περισσότερες οι πιθανότητες να κάνετε, εσείς επιλογές και να είστε και πιο σίγουροι για τους συντρόφους σας.