Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς | 20 Φεβρουαρίου 2023

Η Νέα Σελήνη υπόσχεται νέα ξεκινήματα. Για τα παρορμητικά ζώδια, θα έρθουν ευκαιρίες να κάνετε πραγματικότητα όλα όσα επιθυμούσατε. Ενδέχεται να έχετε προτάσεις που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην καριέρα σας, αλλά και στη ζωή σας, γενικότερα. Ίσως μια προαγωγή να είναι στα σκαριά, ή η ανάληψη νέων καθηκόντων να είναι μονόδρομος. Όμως, μην πανικοβληθείτε από τον όγκο δουλειάς που μπορεί να αντιμετωπίσετε, αλλά δείτε το από την αισιόδοξη πλευρά που είναι η αύξηση του εισοδήματος και η επαγγελματική σας αναβάθμιση. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη φέρνει νέους έρωτες ή ακόμα και αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης, κάτι που θα φωτίσει την καθημερινότητά σας.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, πρόκειται να έχετε μια σημαντική ανάκαμψη στα οικονομικά σας. Αυτό το διάστημα είναι το κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείτε και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων και θα καταφέρετε να έχετε την ασφάλεια που τόσο πολύ προσδοκούσατε. Γενικά, καλό θα είναι, να έχετε στο νου σας, ότι θα χρειαστεί να είστε φειδωλοί στον τρόπο που ξοδεύετε, δανείζετε ή επενδύετε το διάστημα αυτό. Εύνοια υπάρχει και στην προσωπική σας ζωή, όπου μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναζωπυρωθεί, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το περιβάλλον της δουλειάς σας, το οποίο ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκαλυφθεί τουλάχιστον, για τους δυο πρώτους μήνες.

Για τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, είναι μια περίοδος, όπου θα δείτε μεγάλες αλλαγές στο επαγγελματικό σκηνικό. Μετά από πολύ κόπο και αυτοθυσία, επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας, και δεν αποκλείεται μέχρι να πάρετε και προαγωγή στη δουλειά σας. Θα λάβετε μεγάλη ικανοποίηση, καθώς θα βλέπετε τις φιλοδοξίες σας να υλοποιούνται. Επίσης, ευχάριστα θα είναι και τα νέα, όσον αφορά στα οικονομικά σας. Μια επένδυση μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη, ή μια αύξηση στο εισόδημά σας, θα σας βοηθήσει στο να βάλετε σε τάξη οφειλές και χρέη που σας προβληματίζουν. Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα, αναμένεται, να έχετε ανάλογη εύνοια, αφού με το νέο φεγγάρι ενδέχεται να μπείτε σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να κάνετε δεσμούς που θα σας ικανοποιούν απόλυτα.