Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στις 16° της Παρθένου | 07 Μαρτίου 2023

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16° της Παρθένου και επηρεάζει ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας και πιο συγκεκριμένα την σχέση σας με τους συναδέρφους και συνεργάτες σας. Φροντίστε να μην δείχνεται ευάλωτοι σε δυσκολίες που ενδέχεται να προκύψουν γιατί κάποιοι μπορεί να το χρησιμοποιήσουν εναντίων σας. Ο έντονος συναισθηματισμός και το ενδιαφέρον σας για τους άλλους, ίσως εξελιχθεί σε ανασταλτικό παράγοντα ως προς τη λήψη αποφάσεων. Με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν καθυστερήσεις.

Τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, θα έχετε την ανάγκη να καθίσετε λίγο μόνοι σας για να σκεφτείτε ή να ηρεμήσετε από έντονες καταστάσεις. Ίσως, προκύψει θέμα απιστίας, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε πειρασμούς. Παράλληλοι, κρυφοί δεσμοί και εξωσυζυγικές σχέσεις θα είναι στο μενού κατά την περίοδο αυτή. Καλό θα ήταν πριν μπείτε σε αυτή τη διαδικασία να αναλογιστείτε τους λόγους που είστε με τους συντρόφους σας και ποιες είναι οι αρετές που σας έκαναν να τους θαυμάζετε τόσον καιρό. Αν παρόλα αυτά, αποφασίσετε να ενδώσετε στον πειρασμό, τότε φροντίστε να το κρατήσετε καλά σφραγισμένο το μυστικό σας.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, με τη χρήση του ενστίκτου σας, θα μπορείτε να εκτιμήσετε καταστάσεις που με τη λογική δεν θα ήταν δυνατόν να καταλήξετε σε μια απόφαση και θα βρισκόσασταν αντιμέτωποι με διλήμματα. Το ρίσκο θα σας επιφέρει κέρδη που ενδέχεται να σας κάνουν να εθιστείτε σε αυτό. Καλό θα ήταν να μετριάσετε τον ενθουσιασμό σας και να σταματήσετε το ρίσκο, όταν ακόμα κερδίζετε και όχι όταν αρχίζετε να χάνετε.