Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στον Αιγόκερω | 21 Ιουλίου 2024

Η Πανσέληνος στις 29° του Αιγόκερου και επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού. Θα είστε φιλόδοξοι και θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας δύσκολες αποστολές. Είστε σε μια κατάσταση που σκέφτεστε συνεχώς για το πως μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που σας απασχολούν, αρκεί να κάνετε εποικοδομητικά έργα και να συνεννοείστε καλά με τους γύρω σας. Όσο για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού είναι μια περίοδος που θα σας κυριεύουν πολλά και διάφορα συναισθήματα. Έτσι θα επικεντρωθείτε σε αυτά και θα προσπαθήσετε να τα διαχειριστείτε. Το σημαντικότερο είναι ότι θα πρέπει να τα εκφράσετε, χωρίς να σκεφτείτε τις οποιεσδήποτε συνέπειες. Τέλος για τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού είναι μια περίοδος που θα καταφέρετε να δείτε πιο καθαρά, τι πραγματικά, χρειάζεστε από τους φίλους σας και την κοινωνία, όπως επίσης και πως να θέσετε υψηλότερα ιδανικά.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού, θα είστε ήρεμοι και ευαίσθητοι. Μπορεί κάποιες στιγμές να εκφράσετε δυσαρέσκεια με έντονο τρόπο, κυρίως λόγω κάποιον αλλαγών που θα χρειαστεί να κάνετε, αλλά αμέσως θα βρείτε την ισορροπία σας ξανά, και θα αποκατασταθεί η ψυχική σας ηρεμία. Γενικά, θα υπάρχουν τέτοια σκαμπανεβάσματα που όμως, θα συμβάλουν στο να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και την θέση σας, απέναντι σε διάφορα θέματα. Είναι μια καλή περίοδο για εσάς, να δείτε και να επανεξετάσετε τις μεθόδους σας, αλλά και να ανασυγκροτηθείτε, κάνοντας καλό προγραμματισμό για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε θέματα επαγγελματικά. Σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο, θα χρειαστεί να φροντίσετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, αν οργανωθείτε καλά και μείνετε σταθεροί στους στόχους σας θα καταφέρετε να έχετε πάντα τον έλεγχο των καταστάσεων και να μη ξεφεύγετε από τα αρχικά σας σχέδια. Θα είστε δραστήριοι και τολμηροί με πολύ ενέργεια και θέληση για δουλειά. Όμως αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές ή δυσκολίες στα αισθηματικά σας. Λόγω του ότι δεν θα έχετε τη διάθεση να αφιερώνετε χρόνο στα προσωπικά σας, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας και να μην βγείτε από το αρχικό σας πρόγραμμα, επηρεασμένοι από συμπεριφορές αγαπημένων προσώπων.