Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος Στον Αιγόκερω | 24 Ιουνίου 2021

Η Πανσέληνος στις 3° του Αιγόκερου σας επηρεάζει κυρίως, τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Θα είστε φιλόδοξοι και θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας δύσκολες αποστολές. Ενδέχεται να εκδηλώσετε περίεργες αντιδράσεις, καθώς δεν θα μπορείτε να εκφράσετε την χαρά ή τον θυμό σας, με φυσιολογικό τρόπο. Θα χρειαστεί να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, ώστε να μην φέρετε σε δύσκολη θέση τους γύρω σας. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε πολλές επιτυχίες και δεν αποκλείεται να πάρετε μια ικανοποίηση που θα ενισχύσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή σας. Στα επαγγελματικά, θα βρεθείτε στην κορυφή του βάθρου και θα δείτε αλλαγή στη συμπεριφορά των συνεργατών σας, απέναντί σας.

Για τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), η Πανσέληνος στις 3° του Αιγόκερου θα φέρει πολλές αλλαγές. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει κάποια αναστάτωση, καθώς είναι δύσκολο για εσάς να προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις. Θα χρειαστεί να κινήστε με ευελιξία και να φέρεστε διπλωματικά, αν θέλετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας και να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας. Είναι μια καλή περίοδο για εσάς, να δείτε και να επανεξετάσετε τις μεθόδους σας, αλλά και να ανασυγκροτηθείτε, κάνοντας καλό προγραμματισμό για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε θέματα επαγγελματικά. Σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο, θα χρειαστεί να φροντίσετε και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αλλά και σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, ιχθύς), η Πανσέληνος στις 3° του Αιγόκερου δεν σας επηρεάζει αρνητικά. Θα είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι με τους άλλους, αυτή την περίοδο. Παρόλα αυτά θα χρειαστεί να μετριάσετε αυτή σας την αρετή, καθώς κινδυνεύετε να χάσετε πολλά χρήματα και κατ’ επέκταση την ηρεμία σας. Εκτός από τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί να κρατήσετε υπό έλεγχο και τον χρόνο σας, ακολουθώντας πιστά τον προγραμματισμό σας. Είναι πολύ πιθανό να παραμελήσετε υποχρεώσεις, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ώστε να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.