Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στον Λέοντα | 05 Φεβρουαρίου 2023

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16° του Λέοντα και επηρεάζει, κυρίως, ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος). Είναι μια περίοδος, που θα κάνετε ξεκαθαρίσματα. Πιο συγκεκριμένα, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κρατήσετε δίπλα σας, μόνο αυτούς που πραγματικά σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Έχετε βαρεθεί πλέον, να ανέχεστε άτομα, μόνο και μόνο για τους τύπους. Θα κάνετε την επανάστασή σας και θα ξεφορτωθείτε όλους εκείνους, που σας καταπιέζουν, ή σας υποτιμούν, ή σας διαβάλουν. Επιπλέον, θα πάρετε την απόφαση να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις, που σας κρατάνε πίσω στα θέλω σας, ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Θα μπείτε σε μια φάση που θα ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε και πως να το διεκδικήσετε. Στα επαγγελματικά σας, όλα θα μπουν σε μια τάξη και επιτέλους θα έχετε αισθάνεστε ασφαλής και αισιόδοξοι. Να είστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθείτε σε ερωτικές προκλήσεις, που θα σας προσφέρουν ανεκτίμητες εμπειρίες.

Τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) με αυτή την Πανσέληνο, θα είστε αρκετά ευνοημένοι με και δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Θα διαπιστώσετε ότι ακόμα έχετε τη γοητεία και την χάρη που χρειάζεται, ώστε να σαγηνεύετε τους άλλους. Επίσης, το διάστημα αυτό θα δείτε μια σχετική βελτίωση στα οικονομικά σας, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες αγορές που τις θεωρούσατε απαγορευτικές. Φροντίστε μόνο να μην το παρακάνετε με τα περιττά έξοδα, καθώς αναμένεται να δημιουργηθούν και υποχρεώσεις που δεν ήταν προγραμματισμένες. Γενικά, θα έχετε έντονη προσωπικότητα την περίοδο της πανσελήνου και θα βγάλετε μια πιο επιθετική συμπεριφορά σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας ενοχλούν ή σας κακομεταχειρίζονται, θέλοντας πια να απαλλαγείτε και να απελευθερωθείτε.

Τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι,Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), Θα επικεντρωθείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σας, αλλά και με την υγεία σας. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να έχετε αλλαγές στο ωράριο της εργασίας σας, αλλά και στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Επιπλέον, θα κάνετε και πράγματα για τον εαυτό σας, που τον είχατε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεκινάτε μια δραστηριότητα που πάντα θέλατε και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρες. Παράλληλα ίσως, ασχοληθείτε με την υγεία σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι οι συναναστροφές σας. Αποφεύγετε άτομα που τείνουν να δημιουργούν προβλήματα σε εσάς και τους γύρω σας.