Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στον Τοξότη | 3 Ιουνίου 2023

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 13° του Τοξότη και επηρεάζει ζώδια του Σταθερού σταυρού. Έτσι λοιπόν, για εσάς που ανήκετε στα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος), θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη που όμως θα χρειαστεί να τις αναλύσετε προσεκτικά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Δεν αποκλείεται να σας προβληματίσουν θέματα οικονομικής φύσεως, καθώς θα αναπτύξετε κάποιες ανασφάλειες, ως προς αυτόν τον τομέα. Στα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πολλά συμπεράσματα. Αποτέλεσμα αυτού είναι, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσεις σας. Μετακινήσεις, σπουδές, ταξίδια ευνοούνται.

Για τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), η Πανσέληνος αυτή, επηρεάζει περισσότερο, το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν δυσκολίες ή τεράστια προβλήματα που σας έχουν κουράσει, τότε ενδέχεται να πάρετε την απόφαση να διαλύσετε την σχέση σας. Αν όμως η σχέση σας είναι δυνατή, παρά τις διαφωνίες και τις αντιξοότητες που μπορεί να έχετε σαν ζευγάρι, θα γίνει πιο δυνατή και σταθερή, και ίσως πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε πιο σοβαρά.

Εσείς που ανήκετε στα Μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς), φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα επαγγελματικά σας και τις σχέσεις σας, με τους συναδέρφους ή τους συνεργάτες σας. Επίσης, θα μπείτε σε άλλη λογική, κάτι που θα σας ωθήσει στο να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να γίνουν ακόμα περισσότερο ρεαλιστικοί και κατά συνέπεια εφικτοί. Δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστα νέα, σε σχέση με την επίλυση ενός οικονομικού θέματος που σας απασχολούσε, καιρό τώρα.