Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στον Υδροχόο | 12 Αυγούστου 2022

Η Πανσέληνος, πραγματοποιείται στις 19° του Υδροχόου και επηρεάζει κυρίως, ζώδια του Σταθερού σταυρού. Τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερος) δεν επηρεάζεστε τόσο έντονα. Είστε βαθιά ευαίσθητοι, συναισθηματικοί με πολύ πνευματικότητα, πράγμα που σημαίνει, ότι έχετε τη δύναμη να εργαστείτε παρασκηνιακά και διακριτικά, και να σηκωθείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Προσοχή στις εμμονές, στις κακές συνήθειες ή τις σκέψεις που μπορεί να σας ρίξουν ψυχολογικά.

Τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος), θα απασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιδιώξεις και το πώς αυτές παρουσιάζονται στους γύρω σας. Κυρίως, θα εστιάσετε σε θέματα που θα συμβάλουν στην προσωπική σας εξέλιξη και θα κάνετε σχέδια για το πως να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα στη ζωή σας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, θα είστε μαχητικοί και θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής, λόγω των γνώσεών σας και της δουλειάς σας. Στα αισθηματικά σας, θα ανοίξετε την καρδία σας σε νέες προοπτικές. Τόσο καιρό υπεραναλύατε τις καταστάσεις.

Για τα ζώδια Μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς), αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή, για πειραματισμούς και για δοκιμές νέων μεθόδων, που θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από διάφορα κοινωνικά στερεότυπα. Κυρίως, θα επικεντρωθείτε σε θέματα κοινωνικής συναναστροφής. Αυτό σημαίνει, ότι θα αξιολογήσετε άτομα που είναι δίπλα σας, για το πόσο σας βοηθούν με την προσωπική σας εξέλιξη. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και μια ερωτική σχέση, την οποία θα προσπαθήσετε να κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.