Παρθένος

Παρθένος 2022

Ζώδια

Παρθένος 2022

Ζώδια

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Οι προβλέψεις για το ζώδιό σας, το 2022, δοκιμάζουν τις ικανότητές σας στη λήψη αποφάσεων και γι’ αυτό θα φροντίσουν κάποιοι πλανήτες. Ευτυχώς, η ζωή θα είναι χαλαρή μεταξύ Μαίου και Οκτωβρίου. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάντε τα σχέδιά σας για τον υπόλοιπο χρόνο καθώς και για τα επόμενα. Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την οργανωτικότητα και την ικανότητα να κάνουν σχέδια. Αν μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δεξιότητες, τότε θα έχετε μια παραγωγική χρονιά.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Τους πρώτους μήνες του 2022 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω κι αυτό θα δώσει σταθερότητα στις ερωτικές σας σχέσεις. Ωστόσο, η Αφροδίτη θα κινηθεί αργότερα στους Ιχθύες, πράγμα που θα δώσει στον έρωτά σας περισσότερο πάθος. Αν μπορείτε ν’ ακολουθήσετε τη ροή, τότε η ερωτική σας ζωή θα είναι υπέροχη. Αν αγχώνεστε και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις επιθυμίες του συντρόφου σας, τότε θα έχετε δυσκολίες σ’ αυτό τον τομέα.

Η σχέση σας θα ξαναβρεί τη σταθερότητά της στις αρχές του καλοκαιριού – τότε θα ηρεμήσετε. Μερικοί Παρθένοι μπορεί να μπερδευτούν μ’ αυτό. Απλά, να ξέρετε ότι όλα έχουν να κάνουν με τις κινήσεις των άστρων, δηλαδή τις κινήσεις της Αφροδίτης μέσω των πλανητών. Θα ξαναβρείτε την ψυχραιμία σας το αργότερο, το φθινόπωρο.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η πρόοδός σας στη δουλειά θα είναι σχετικά μέτρια το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς. Η μεγαλύτερη απειλή στην καριέρα σας θα έρθει με τη μορφή ζηλιάρηδων συναδέλφων και καλό θα είναι να κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε την κακή τους πλευρά. Μπορεί να προσπαθήσουν να σαμποτάρουν τη δουλειά σας. Ευτυχώς, οι εχθροί σας είναι πιθανό να βρουν καλύτερα πράγματα να κάνουν το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου.

Το δεύτερο εξάμηνο είναι που πρέπει να εστιάσετε στις φιλικές σχέσεις με τους ανωτέρους σας. Εφόσον αποφύγατε τα προβλήματα στο πρώτο εξάμηνο του έτους, δεν θα πρέπει να έχουν κακή γνώμη για σας. Αν αποκτήσετε την εύνοιά τους, τότε μια προαγωγή ή μια αύξηση είναι πολύ πιθανά ενδεχόμενα.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι προβλέψεις του 2022 μιλάνε για τύχη στα οικονομικά. Ενώ θα έχετε μια καλή ροή χρημάτων φέτος, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα ξοδέψετε όλα. Καλύτερα θα είναι να προσπαθήσετε να εξοφλήσετε τα χρέη σας. Μην κολλάτε σε λαμπερά διακοσμητικά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε. Μπορεί να έχετε παραπάνω χρήματα το 2023 για να το κάνετε αυτό. Για την ώρα, να είστε συνετοί με τα χρήματα και θα δείτε στο μέλλον τα καλά αποτελέσματα αυτής της σύνεσης.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Φέτος, μπορεί να είστε τόσο απασχολημένοι με τη δουλειά και τους άλλους σας στόχους, που ίσως συχνά να ξεχνάτε την κοινωνική σας ζωή. Το καλοκαίρι θα είναι η καλύτερη περίοδος για να εστιάσετε στην κοινωνική σας ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε απλά να ξεχάσετε τους φίλους σας όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Φροντίστε τις σχέσεις σας και, κυρίως, τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συνολικά, οι προβλέψεις για το ζώδιο της Παρθένου είναι γεμάτες τύχη κι άλλα καλά νέα. Το 2022 θα πρέπει να είναι πολύ πιο ήρεμη χρονιά, από την τελευταία διετία. Αξιοποιήστε αυτό το χρόνο για να ανανεωθείτε. Αν το κάνετε αυτό, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσουν να γίνονται όλο και καλύτερα!

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις