Παρθένος

Παρθένος 2024

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

#Υπάρχουν πολύ καλά και ξεχωριστά νέα για το ζώδιό σας, το 2024. Θα σημειώσετε πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής, φέτος. Δυσκολίες θα υπάρξουν, αλλά θα φέρουν σπουδαία μαθήματα για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Το 2024 σας φέρνει μερικά πολύ καλά νέα, νέα πολύ ξεχωριστά. Επίσης, η χρονιά θα σας ευνοήσει με τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε επιτέλους οποιαδήποτε εργασία ή έργο, που έχει σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια – κι αυτή η εξέλιξη θα συμβεί ξαφνικά. Είναι μια υπέροχη χρονιά, αν είστε παντρεμένοι – οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα ισχυρό ζευγάρι. Αν είστε ελεύθεροι κι ερωτευτείτε, μην καθυστερήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, καθώς η ανταπόκριση θα είναι μάλλον θετική.

Θα βιώσετε μια έκρηξη πάθους φέτος, που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας, κάτι που θα είναι καλό για σας. Θα υπάρξουν κάποιες προκλήσεις, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο, αλλά θα σας δώσουν σπουδαία μαθήματα για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση. Άλλωστε, ο Κρόνος σας έχει υπό την προστασία του φέτος, σας κρατάει μακριά από διαφωνίες και θα σας υπερασπιστεί ακόμα και σε δικαστική διαμάχη, αν υπάρχει.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 2024 θα ξεκαθαρίσει αρκετές μνησικακίες και παρεξηγήσεις από το παρελθόν, που στοιχειώνουν τη σχέση σας. Αυτό το ξεκαθάρισμα θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Αφροδίτης και του Νότιου Δεσμού. Είναι, επίσης, μια χρονιά που θα νιώθετε πιο δεμένοι με το σύντροφό σας, αν και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να μπει στο περιθώριο. Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός σας βοηθούν να εκφράζεστε καλύτερα στον έρωτα, φέτος. Αν ερωτευτείτε, σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας, μην περιμένετε πολύ για να εκφράσετε άμεσα στο ταίρι σας πώς νιώθετε. Το πιθανότερο είναι ότι αισθάνεται το ίδιο.

Καλλιεργήστε την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, καθώς ο Κρόνος μπορεί να σας παρακινήσει να ενεργήσετε με τρόπους που ίσως να διαταράξουν την ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, η υποστήριξη άλλων πλανητών θα σας βοηθήσει να περιορίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις και να ελέγξετε το ταπεραμέντο σας. Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα λάθη σας και να δουλέψετε με το ένστικτό σας για να λύσετε οποιοδήποτε θέμα στη σχέση σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Νέες ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, το 2024, που αν τις αξιοποιήσετε θα διαπρέψετε. Θα κάνετε νέες επαφές που θα ενισχύσουν την καλή σας φήμη στη δουλειά και μπορεί επίσης να σας δώσουν ένα μεγάλο πρότζεκτ. Αν είστε υπάλληλοι, μπορείτε να περιμένετε προαγωγή ή αύξηση (ή και τα δυο), λόγω της υποστήριξης του Δία.

Θα διαχειριστείτε και θα ολοκληρώσετε με επιτυχία αρκετά σημαντικά έργα το 2024. Θα είστε πιο υπεύθυνοι και πιο αφοσιωμένοι στη δουλειά σας φέτος, κάτι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα σας. Αν ψάχνετε για αλλαγή εργασίας ή θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο, έχετε καλές πιθανότητες το πρώτο εξάμηνο, γιατί ο ανάδρομος Κρόνος μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες, μετά τον Ιούνιο.

Μπορείτε, επίσης, να ολοκληρώσετε με επιτυχία συνεργασίες από το εξωτερικό, όπως υποδηλώνουν οι θέσεις των Δεσμών της Σελήνης. Η θέση του Δία μπορεί να δώσει ώθηση στην επιχείρησή σας, μέσω της εισαγωγής καινοτόμων προϊόντων. Θα υπάρξει τεράστια ανάπτυξη στη δουλειά, αλλά αυτό μεταφράζεται και σε τεράστιες ευθύνες, που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο ψυχικό άγχος. Επομένως, προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν, φέτος και είναι πιθανό να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα όχημα. Το έτος αυτό θα αποδεσμεύσει επίσης τυχόν χρήματα που έχουν κολλήσει, είτε είναι αποδόσεις από επένδυση, είτε χρήματα από προγονική περιουσία. Αποφύγετε, όμως, να επενδύσετε σε γη κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους, γιατί μπορεί να υπάρξουν απώλειες. Και να είστε προσεκτικοί με τις δανειακές συναλλαγές, φέτος.

Το 2024 θα αποκτήσετε οικονομικές δεξιότητες για να δημιουργήσετε κέρδη από τις επενδύσεις σας. Η θέση του Ερμή στον οικονομικό τομέα του ζωδίου σας αυξάνει τις πιθανότητες που μπορούν να σας οδηγήσουν στο δρόμο προς την οικονομική ασφάλεια. Επιπλέον, θα υπάρξουν μεγάλες χρηματικές αποδόσεις, ώστε να καταφέρετε να βάλετε και χρήματα στην άκρη.