Παρθένος

Παρθένος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

Παρθένος | Άυγουστος 2022

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προβλέψεις του Αυγούστου αποκαλύπτουν ότι αυτό το μήνα θα επικεντρωθείτε μόνο στην οικογένεια, το σπίτι και τα συναισθηματικά θέματα που σας απασχολούν. Οι επαγγελματικές σας προοπτικές θα πρέπει να βασιστούν στους συναισθηματικούς παράγοντες που διαθέτετε. Αυτό το διάστημα, θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας, με τη δύναμη και την πρωτοβουλία σας. Δεν χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας – αντιθέτως, εσείς θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους, χωρίς να ζητάτε ιδιαίτερα ανταλλάγματα.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτό το μήνα είστε πολύ γοητευτικοί κι εύκολα θα προσελκύσετε πιθανούς συντρόφους – αν είστε μόνοι. Ωστόσο, δεν έχετε διάθεση για σοβαρές δεσμεύσεις, θέλετε απλά να περνάτε καλά. Αν είστε σε σταθερή σχέση και σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο (γάμο ή εγκυμοσύνη), η περίοδος αυτή δεν είναι ευνοϊκή.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, τον Αύγουστο, εξαρτάται απόλυτα από το αν θα βοηθήσετε τους άλλους να πετύχουν τους στόχους τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση. Θα είστε σε θέση να καλύψετε όλα σας τα έξοδα κι επιπλέον, να βοηθήσετε κάποιο μέλος της οικογένειας. Οι επενδύσεις που κάνατε στο παρελθόν θα αποδώσουν τους καρπούς τους, γεγονός που θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.