Παρθένος

Παρθένος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

Παρθένος | Δεκέμβριος 2022

Ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου προμηνύει ότι είναι καιρός να χαλαρώσετε και να κρατήσετε την ενέργειά σας για το μέλλον. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, μετά την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Οι αστρικές όψεις είναι ευνοϊκές για τα αισθηματικά σας, αλλά να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια αστάθεια μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα.

Καλό θα είναι να κάνετε συχνά διαλείμματα για να ασχοληθείτε με προσωπικά θέματα. Ήρθε η ώρα να εκτονώσετε την πίεση που έχετε από τις υποχρεώσεις σας κι αυτό έρχεται λίγο κόντρα με το σχολαστικό και προσεκτικό σας χαρακτήρα. Αλλά μόνο έτσι θα μπορέσετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ετοιμαστείτε για το μέλλον.

ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ

Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, μπορεί κάτι να σας πληγώσει στις αρχές του μήνα, αλλά θα έχετε τη βοήθεια των φίλων σας. Ο έρωτας θα είναι ευχάριστος με πολλά απρόσμενα πράγματα να συμβαίνουν στη διάρκεια του μήνα, αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε τα όποια οικογενειακά προβλήματα να χαλάσουν τις ερωτικές σας σχέσεις.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα παντρεμένα ζευγάρια θα επηρεαστούν από κάποια παρεξήγηση, τις πρώτες μέρες του μήνα. Ευτυχώς, το ταίρι σας θα είναι σε θέση να τακτοποιήσει τα πράγματα κι έτσι να ξεπεράσετε αυτές τις κάπως δυσάρεστες στιγμές. Μετά απ’ αυτό μπορείτε να σκεφτείτε και για μια πιθανή εγκυμοσύνη. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε τη βοήθεια των αστρικών επιρροών για να βρείτε το κατάλληλο άτομο να κάνετε σχέση, αλλά θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή

ΚΑΡΙΕΡΑ

Για την επαγγελματική σας ζωή δεν προβλέπεται ιδιαίτερη ανάπτυξη. Οι πλανητικές συγκυρίες είναι δύσκολες και δεν σας επιφυλάσσουν οικονομικά κέρδη. Οι σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους δεν θα είναι ευχάριστες κι αυτό θα δυσκολέψει την ολοκλήρωση των στόχων και το πρόγραμμά σας, γενικότερα. Καλό θα είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κοινωνικές και πνευματικές δραστηριότητες, για να διατηρήσετε τη συναισθηματική σας ισορροπία.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα άστρα του Δεκεμβρίου δεν θα είναι ευνοϊκά για τα οικονομικά των επιχειρηματιών και των εμπόρων. Όσοι ασχολείστε με τις εξαγωγές και τις δημιουργικές τέχνες θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις επαγγελματικές σας δεσμεύσεις. Οι αποδόσεις δεν θα είναι ανάλογες των προσπαθειών σας και θα αναγκαστείτε να χρησιμοποιήσετε χρήματα που είχατε στην άκρη, για να καλύψετε τα έξοδά σας. Οι πλανητικές όψεις δεν είναι κατάλληλες για καινούρια ξεκινήματα, ούτε για επενδύσεις.