Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 – 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 07 - 13 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα οι δυσκολίες δίνουν τη θέση τους σε μια σημαντική ανακάλυψη. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) πιθανά να αποκαλύψει κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και που αγνοούσατε, έως τώρα. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Πολλά άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα ζητήσουν τη γνώμη σας για θέματα που τους απασχολούν και αναμένονται ευχάριστες επαφές και ενδιαφέρουσες, αλλά έντονες, συζητήσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) δημιουργεί ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να μοιραστείτε ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Στις 8/8 η Αφροδίτη στον Καρκίνο και στον οίκο των φιλικών σχέσεων κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και στον οίκο του ρομαντισμού. Ένας φίλος μπορεί να έχει ένα ρομαντικό ενδιαφέρον για σας. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο δελεαστικό όσο και περίπλοκο, αν ο ένας ή και οι δυο είστε ακόμα σε σχέση. Υπάρχει ένας πειρασμός που σας κοιτάζει κατάματα, με όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν αρκετά ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα (11/8-4/9) σας φέρνει μια, μάλλον, μελαγχολική διάθεση. Είναι πιθανό να υπάρξει έλξη για κάποιο πρόσωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση – αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς με θεαματικά αποτελέσματα. Στις 7/8 ο Άρης στον Ταύρο και στον οίκο των ταξιδιών σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο της ρουτίνας. Μπορεί να είστε στο δρόμο και να έρθετε σε επαφή με κάποιες μικρές δυσκολίες. Αλλά νιώθετε, επίσης, τόσο ζωντανοί καθώς σκέφτεστε τι χρειάζεστε, πού να κοιμηθείτε και πώς να κάνετε αυτά που έχετε να κάνετε. Αν δεν ταξιδεύετε τώρα, η καθημερινότητα μπορεί να σας φαίνεται τρομερά ενοχλητική. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/8 είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια κάποια μικρά προβλήματα υγείας ή να σας δώσει ώθηση να ξεκινήσετε μια καινούρια δραστηριότητα.

Έρωτας και σχέσεις

Συναντηθείτε με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει – το ταίρι σας, ένα πιθανό ταίρι ή κάποιο φίλο – στην αρχή της εβδομάδας και η συζήτησή σας μπορεί να πάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα, νέα τροπή. Η ικανότητά σας να εκφραστείτε τώρα είναι πολύ θεαματική – εκμεταλλευτείτε το πριν από την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί τότε υπάρχουν πιθανότητες παρεξήγησης. Προσέξτε την ρομαντική σας επικοινωνία αυτές τις μέρες για να αποφύγετε περιττό δράμα. Φίλοι, πάρτι και υψηλού επιπέδου κοινωνικοποίηση είναι στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου κι αυτό για σας αναμφίβολα περιλαμβάνει διασκέδαση, κέφι και φλερτ.

Καριέρα

Το κλειδί για το χειρισμό ενός επαγγελματικού θέματος που προκύπτει τη Δευτέρα, είναι απλά να είστε ξεκάθαροι και συνοπτικοί, στον τρόπο που επικοινωνείτε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού πάτε, κάντε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Ένα νέο οργανωτικό σχήμα κάνει θαύματα την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Επανεξετάστε την παρούσα κατάσταση και θα ανταμειφθείτε. Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι πολύ γεμάτες μέρες, επομένως φροντίστε να κρατήσετε το πρόγραμμά σας ευέλικτο και κάντε συνειδητές επιλογές σχετικά με τις προτεραιότητές σας. Η βοήθεια σε ένα συνάδελφο μπορεί να καθυστερήσει λίγο – ίσως μέχρι την Κυριακή, που ευνοείται από τα άστρα.