Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 – 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 12 - 18 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, βαδίζετε σε ένα πνευματικό μονοπάτι. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας επηρεάζει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – θέλετε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας κι αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε ν’ αντέξετε. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις. Στις 14/3 ο Άρης στους Διδύμους και στον οίκο της καριέρας σχηματίζει τετράγωνο με τον οραματιστή Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να καθίσετε με τον προϊστάμενό σας και να του μιλήσετε για το όραμά σας σχετικά με το μέλλον της καριέρας σας. Ίσως θελήσετε να κάνετε ένα σχέδιο για την επιχείρηση που θέλετε να ξεκινήσετε. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από το να κάνετε μια ευχή – είναι καιρός να αναπτύξετε μια συγκεκριμένη στρατηγική. Ο Ερμής στους Ιχθύες (2/3-18/3) θα επιδράσει στην αισθηματική σας ζωή και στη σχέση με το ταίρι σας. ΟΙ συζητήσεις που γίνονται θα ευνοήσουν επικείμενες αλλαγές στη σχέση σας. Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) ενθαρρύνει την ενασχόλησή σας με θέματα που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Στις 15/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο των σχέσεων. Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον, που είναι πνευματικά συνδεδεμένος μαζί σας. Που πιστεύει παρόμοια πράγματα και κατανοεί αυτά που σας ενδιαφέρουν. Μπορεί να βαδίζετε στο ίδιο πνευματικό μονοπάτι. Αυτό το άτομο θα μπορούσε να είναι κάποιος που ήδη γνωρίζετε, αλλά σήμερα ανακαλύπτετε ότι έχετε πολλά κοινά. Η Αφροδίτη στον Κριό (20/2-15/3) θα επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση. Γενικότερα υπάρχει μια αύξηση των εσόδων σας που προέρχεται είτε από τρίτα μέρη (σύντροφος), είτε από κάποια κληρονομιά ή δωρεά. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) φροντίζει ώστε να έχετε μια πλούσια κοινωνική ζωή και αρκετές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ενδιαφέροντα.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να οργανώσετε τα κοινωνικά και ρομαντικά σας σχέδια είτε με φίλους –ή κάποιο άτομο που είναι κάτι περισσότερο από φίλος – είτε με το ταίρι σας, αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν μια ισορροπία μεταξύ των ιδανικών σας περί αγάπης και της κατάστασης που υπάρχει γύρω σας. Καλό είναι να μη συμβιβάζεστε, αλλά να μην τα περιμένετε και όλα τέλεια. Προς το τέλος της εβδομάδας είστε ανήσυχοι και συναισθηματικά φορτισμένοι, ίσως είναι βοηθητικό να αποστασιοποιηθείτε λίγο από όλα όσα συμβαίνουν, έστω και για μερικές ώρες. Το σαββατοκύριακο οι ευθύνες θα επισκιάσουν το ρομαντισμό, αλλά αν είσαι δημιουργικοί θα βρείτε τον τρόπο να τα συνδυάσετε και τα δύο με πολύ θετικά αποτελέσματα.

Καριέρα

Η αρχή της εβδομάδας είναι γεμάτη από μικρές προκλήσεις, καμιά από τις οποίες, δεν δημιουργεί ιδιαίτερη δυσκολία, από μόνη της. Ο όγκος δουλειάς στο σύνολό του, όμως, μπορεί να αρχίζει να σας κουράζει, οπότε φροντίστε να ζητήσετε έγκαιρα βοήθεια. Οι επόμενες μέρες, φέρνουν μαζί τους μια νέα αίσθηση περιέργειας που μπορεί να σας οδηγήσει να ανακαλύψετε νέες επαφές και ιδέες, γεγονός βοηθητικό για την προσαρμογή σας στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Προσέξτε, γιατί ίσως υπάρχουν ανεπιθύμητες καταστάσεις γύρω σας, στο τέλος της εβδομάδας. Καταστάσεις που θα θέλατε να εξαφανίσετε άμεσα, αλλά είναι αρκετά επίμονες και θα σας πάρει αρκετές μέρες μέχρι να το καταφέρετε.

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις