Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 – 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 18 - 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα, στρώνεστε στη δουλειά για τα καλά. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό (9/9-2/10) εστιάζει στη σφαίρα των οικονομικών και σας κάνει να προβληματίζεστε, χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα. Στις 18/9 ο ανάδρομος Ερμής στον οίκο των οικονομικών κάνει αντίθεση με το Δία στον Κριό. Ταυτόχρονα, ο Ήλιος στην Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Σήμερα μπορεί να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο να αποκτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να κανονίσετε κάποιες αυτόματες πληρωμές, να βάλετε όρια στις πιστωτικές σας κάρτες ή να ρυθμίσετε τις ειδοποιήσεις στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Με τέτοιου τύπου κινήσεις, διαχειρίζεστε τα έσοδά σας με μεγαλύτερη επιτυχία. Ο Ήλιος στην Παρθένο (22/8-21/9) είναι ο πιο ξεκάθαρος σύμμαχός σας, αυτή την περίοδο. Ωστόσο έχετε κάποιες τάσεις απομόνωσης καθώς οι αντιδράσεις των άλλων, συχνά, σας απογοητεύουν. Ο Ήλιος στο Ζυγό (22/9-22/10) βάζει σε προτεραιότητα θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος, για τα οποία δεν είχατε καμιά ενημέρωση. Ένα ξαφνικό έξοδο είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (5/9-28/9) σας χαρίζει γοητεία, πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη διέλευση κάνοντας κάποιες αλλαγές στο προσωπικό σας στυλ – ίσως κάποιες αγορές για να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας. Στις 19/9 η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο-την Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ως Παρθένος, όλοι περιμένουν από σας να κρατάτε μια συγκρατημένη στάση. Αλλά, το σημερινό τρίγωνο θα μπορούσε να σας οδηγήσει να κάνετε ένα νέο τατουάζ, ένα κούρεμα που περιλαμβάνει το ξύρισμα του μισού κεφαλιού ή ένα νέο χρώμα στα μαλλιά. Σήμερα, εκφράζετε τον εσωτερικό σας εαυτό. Ο Άρης στους Διδύμους (20/8-29/10) σας επηρεάζει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – θέλετε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας κι αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε ν’ αντέξετε. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις.

Έρωτας και σχέσεις

Στην αρχή της εβδομάδας, είναι η ώρα να επαναφέρετε τους ερωτικούς σας στόχους σε πιο ρεαλιστική κατάσταση. Οι μικρές ατέλειες μπορεί πραγματικά να είναι γοητευτικές, αν τις δούμε με τα μάτια της αγάπης. Πιέστε τον εαυτό σας να ξεβολευτεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και με τόλμη μοιραστείτε κάποιο συναίσθημα ή μια ελπίδα – θα εκπλαγείτε από το πόσο όμορφα θα νιώσετε. Προχωρώντας προς το σαββατοκύριακο, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση, οπότε αν το θέλετε, φροντίστε να συμβεί. Αυτές οι μέρες αυξάνουν αισθητά τις δυνατότητές σας και κάνουν την καρδιά σας να νιώθει υπέροχα.

Καριέρα

Υπάρχει μια νέα πρόκληση που την έχετε κατανοήσει ως την παραμικρή λεπτομέρεια. Αλλά προκύπτουν ένα σωρό εξωτερικοί παράγοντες, που εμποδίζουν την υλοποίηση του έργου σας. Η υπομονή είναι βασικό στοιχείο τη Δευτέρα το απόγευμα, όταν η ικανότητά σας να προσαρμόζεστε στις προτεραιότητες των άλλων είναι ιδιαιτέρως ανεπαρκής. Την Τετάρτη είναι η ώρα να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να ολοκληρώσετε το στόχο που λέγαμε πριν. Οι ικανότητες που έχετε να κρίνετε και να παρατηρείτε είναι πολύ έντονες, αλλά μην προσπαθήσετε να παραλείψετε τίποτα (όσο καλός κι αν είναι ο λόγος), γιατί θα οδηγηθείτε σε καθυστερήσεις. Η Παρασκευή θα φέρει μια απροσδόκητη αλλαγή στο πρόγραμμα – μην την αφήσετε να σας χαλάσει τη διάθεση.