Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 – 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 19 - 25 Μαρτίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, έχετε στη διάθεσή σας περισσότερους πόρους.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες (19/2-20/3) ενθαρρύνει την ενασχόλησή σας με θέματα που αφορούν την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Στις 20/3 ο Ήλιος στους Ιχθύες και στον οίκο των σχέσεων σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Μπορεί να σας γοητεύσει κάποιο άτομο που μόλις γνωρίσατε. Ή, αν βγαίνετε ραντεβού, μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη οικειότητα με το ταίρι σας. Αυτή τη στιγμή η ερωτική σας ορμή είναι έντονη και η δύναμης έλξης είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Τα σήματα που εκπέμπετε θα μπορούσαν να προσελκύσουν ένα ενδιαφέρον άτομο. Ο Ήλιος στον Κριό (21/3-20/4) επικεντρώνεται στη σφαίρα των οικονομικών. Προσπαθήστε να κρατάτε αποστάσεις ανάμεσα στις προσωπικές σας σχέσεις και στα οικονομικά σας θέματα. Στις 21/3 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και στον οίκο των πόρων θα μπορούσατε να δείτε τους πόρους με διαφορετικό τρόπο. Στο παρελθόν μπορεί να προερχόσασταν από μια νοοτροπία έλλειψης. Αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά: σκέφτεστε πόσους πόρους έχετε πραγματικά, συμπεριλαμβανομένων συγγενών, φίλων και του διαδικτύου. Σήμερα, είστε δημιουργικοί, καινοτόμοι κι απόλυτα τολμηροί. Ο Ερμής στον Κριό (19/3-2/4) εστιάζει κυρίως σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος. Φροντίστε να τακτοποιήσετε φορολογικές και/ή κληρονομικές εκκρεμότητες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην προκαλέσετε προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-24/3) σας επηρεάζει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – θέλετε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας κι αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε ν’ αντέξετε. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις. Ο Άρης στον Καρκίνο (25/3-19/5) εμφανίζει αρκετές δυνατότητες για επαφές με φίλους, κοινωνικές εκδηλώσεις και ενδιαφέρουσες εξόδους που θα τονώσουν την κοινωνική σας ζωή. Η Αφροδίτη στον Ταύρο (16/3-10/4) φροντίζει ώστε να έχετε μια πλούσια κοινωνική ζωή και αρκετές ευκαιρίες για νέα ερωτικά ενδιαφέροντα.

Έρωτας και σχέσεις

Εσείς και το ταίρι σας είτε θα κάνετε ένα ταξίδι μαζί τη Δευτέρα ή την Τρίτη, είτε θα μιλάτε για ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε. Με λεπτομέρειες. Τι cd να πάρετε μαζί σας για να ακούσετε, πού θέλετε να πάτε, πότε θα μπορέσετε να φύγετε–τέτοια πράγματα. Απολαμβάνετε, πραγματικά, ο ένας την παρέα του άλλου αυτές τις μέρες κι αυτό που θέλετε είναι να απολαύσετε τη σχέση σας σε ένα καινούριο περιβάλλον. Την Τετάρτη και την Πέμπτη μπορεί να υπάρξει ένα απροσδόκητο εμπόδιο στον τομέα της επικοινωνίας – ένα ηλεκτρονικό μήνυμα μπορεί να παρεξηγηθεί, ένας από σας να εμφανιστεί σε λάθος στιγμή – αλλά οι μέρες από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή είναι εύκολες και κοινωνικές.

Καριέρα

Μια συζήτηση για κάτι, τη Δευτέρα – μια ξένη χώρα, μια τηλεοπτική εκπομπή, τις καινούριες σας κάλτσες – μπορεί να οδηγήσει σε μια λαμπρή επαγγελματική ιδέα. Είναι ένα μυστήριο από πού προέρχονται οι ιδέες, αλλά δεν είναι μυστήριο ότι η διαφορά μεταξύ επιτυχημένων και μη επιτυχημένων ανθρώπων είναι ότι οι πρώτοι είναι σε θέση να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν τις καλές ιδέες. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας βρίσκουν να εξερευνείτε τις ιδιότητες αυτής της νέας ιδέας, με μια σκεπτικιστική (αλλά, αισιόδοξη) στάση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μην κλειστείτε στο γραφείο σας. Βρείτε δικαιολογίες για να βρεθείτε με τους συναδέλφους σας, ειδικά αυτούς που σας κάνουν να γελάτε.