Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 – 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 22 - 28 Ιανουαρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

Αυτή η εβδομάδα, μια ευκαιρία γίνεται φανερή. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (2/1-25/1) σας βοηθά να επικεντρωθείτε και να προωθήσετε υποθέσεις που σχετίζονται με την εργασία και/ή την υγεία σας. Ευνοούνται συζητήσεις και επαφές με συναδέλφους και συνεργάτες. Στις 22/1 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο στον οίκο της δουλειάς. Σήμερα έχετε τη δυνατότητα να συγκεντρώνεστε απόλυτα σε ό,τι κάνετε – είναι μια υπέροχη μέρα για να ασχοληθείτε με κάποιους στόχους και να τους κλείσετε. Αλλά, μη σπαταλάτε αυτή την ενέργεια σε παλιούς, κολλημένους στόχους – αντίθετα, είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στη δική σας δουλειά (ή στο δικό σας μυθιστόρημα) ή να κάνετε τις ρυθμίσεις στο νέο σας υπολογιστή. Η Αφροδίτη στους Ιχθύες (26/1-19/2) τονίζει τη συναισθηματική εξάρτηση που έχετε στη σχέση με το ταίρι σας, και που μερικές φορές δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Η ανάγκη σας για σταθερότητα ίσως θολώνει την κρίση σας. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω (18/1-10/2) δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γόνιμο διάλογο και μεγαλεπήβολα σχέδια. Ωστόσο, η υλοποίηση αυτών των σχεδίων θα συναντήσει κάποιες δυσκολίες. Στις 23/1 ο Ερμής στον Αιγόκερω και στον οίκο του ρομαντισμού σχηματίζει ημι-τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο και στον οίκο των συναδέλφων. Μπορεί να διασκεδάσετε φλερτάροντας με κάποιο συνάδελφο. Ή, ίσως, ένας εξωτερικός συνεργάτης σας δείχνει μεγάλη προσοχή. Τώρα, από σας εξαρτάται να αποφασίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε με όλο αυτό. Μπορεί να συνεχίσετε να παίζετε αυτό το παιχνίδι ή να ανεβάσετε τον πήχη και να προτείνετε ένα ραντεβού. Ο Άρης στους Διδύμους (12/1-25/3) σας επηρεάζει σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – θέλετε να ισχυροποιήσετε τη θέση σας κι αυτό σας κάνει να αναλαμβάνετε ίσως περισσότερα από όσα μπορείτε ν’ αντέξετε. Καλό θα είναι να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποφεύγετε τις εντάσεις. Ο Ήλιος στον Υδροχόο (21/1-19/2) σας ενθαρρύνει να ασχοληθείτε πιο προσεκτικά με την επαγγελματική σας πραγματικότητα. Χρειάζεται να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διακρίνετε και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Έρωτας και σχέσεις

Ο έρωτας μπορεί να είναι λίγο πονηρός αυτή την εβδομάδα, αλλά με τη βοήθεια των άστρων θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα μοιραστείτε αρμονικές και ουσιαστικές στιγμές με το ταίρι σας, όμως θα πρέπει να ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας. Η Τετάρτη και η Πέμπτη μπορούν να πάνε καλά, αλλά μόνο αν δείξετε προσοχή όταν επικοινωνείτε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να παρεξηγηθούν! Την Παρασκευή και το Σάββατο μια έξοδος με τους φίλους σας θα σας χαλαρώσει – και κάποιος θα σας δώσει μια απάντηση. Όσο για την Κυριακή, το κλειδί είναι να είστε ανοιχτοί και να προσαρμόζεστε.

Καριέρα

Εάν η δουλειά περιλαμβάνει τη φροντίδα των πελάτων ή πρέπει να κάνει τους πελάτες να νιώθουν ότι οι ανάγκες τους καλύπτονται, είστε το κατάλληλο άτομο για να το κάνει αυτό τη Δευτέρα και την Τρίτη. Μην σπαταλάτε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες ασχολούμενοι με στοιχεία, τώρα! Την Τετάρτη ή την Πέμπτη προγραμματίστε λίγο ελεύθερο χρόνο – το μυαλό σας είναι στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο σπίτι και λίγος ελεύθερος χρόνος θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στη δουλειά σας, λειτουργικοί και ανανεωμένοι. Την Παρασκευή και στη διάρκεια του σαββατοκύριακου είστε παθιασμένοι με τους στόχους σας και σκέφτεστε πρωτότυπους τρόπους για να τους πετύχετε.