Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου – 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 29 Οκτωβρίου - 04 Νοεμβρίου 2023

Ζώδια

Γενικά

#Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να αλλάξετε στόχους.

Ο Ερμής στο Σκορπιό (22/10-9/11) ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Αφήστε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει και θα έχετε καλά αποτελέσματα. Στις 29/10 ο Ερμής στο Σκορπιό κάνει σύνοδο με τον Άρη στον οίκο της σκέψης και της πράξης. Σήμερα, δουλεύετε πολλούς στόχους παράλληλα. Μπορεί να είστε εξαιρετικά απασχολημένοι, καθώς ξεκινάτε μια δουλειά στο σπίτι και ολοκληρώνετε έναν επαγγελματικό στόχο. Μπορεί να κάνετε κάτι για το σχολείο ή να στέλνετε κάποια χαρτιά για μια συναλλαγή. Σήμερα, κάνετε δουλειά για δυο άτομα – ίσως και για τρία – κι εκνευρίζεστε με οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό (24/10-22/11) φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας και με αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε. Αν μειώσετε τις προσδοκίες σας, όλα θα πάνε καλά. Δεν μπορείτε να τα αλλάξετε όλα, επικεντρωθείτε σε ό, τι θεωρείτε πιο σημαντικό. Η Αφροδίτη στην Παρθένο (8/10-7/11) σας χαρίζει γοητεία, πολύ περισσότερο από ό,τι συνήθως. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη διέλευση κάνοντας κάποιες αλλαγές στο προσωπικό σας στυλ – ίσως κάνετε και κάποιες αγορές για να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας. Στις 31/10 η Αφροδίτη στο ζώδιό σας-την Παρθένο και τον οίκο της φυσικής έκφρασης κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε κάποιος άλλος. Μπορεί να θέλετε να βγείτε και να κάνετε κάτι πολύ διαφορετικό κι ασυνήθιστο που θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Ο Άρης στο Σκορπιό (12/10-23/11) σας χαρίζει ενέργεια και δυναμισμό ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Παρόλα αυτά, να μη βιάζεστε και να οδηγείτε προσεκτικά.

Έρωτας και σχέσεις

Ως συνήθως, οργανώνεστε στην αρχή της εβδομάδας και τα άστρα στέλνουν κάποιες κοινωνικές και ρομαντικές ευκαιρίες, για να τις βάλετε στο πρόγραμμά σας. Κανονίστε ένα ραντεβού ή κάποιο πάρτι και θα περάσετε υπέροχα! Περίπου την Τετάρτη ή την Πέμπτη, αυτό που θέλετε είναι να κολλήσετε με κάτι – είτε αυτό αφορά κάποιο πρόσωπο, είτε μια συγκεκριμένη ρομαντική ιδέα. Η ζωή κι ο έρωτας έχουν να κάνουν με την αλλαγή και θα πρέπει να απαντήσετε ξεκάθαρα και με πράξεις. Στη συνέχεια, ετοιμαστείτε για τις καλύτερες ερωτικές μέρες της εβδομάδας – τυχεροί! Θα κρατήσουν από την Παρασκευή μέχρι το τέλος του σαββατοκύριακου. Είστε πολύ ερωτικοί αυτές τις μέρες κι αυτό το βλέπουν όλοι!

Καριέρα

Έχει νόημα που η εβδομάδα ξεκινά με τόσο έντονους ρυθμούς, γεμάτη χαρτιά και φωνές – υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν πριν το σαββατοκύριακο και όλοι είναι αγχωμένοι για πράγματα που δεν έχουν καμιά σχέση με τη δουλειά. Έτσι, όσο πιο υπομονετικοί και ευέλικτοι είστε, τόσο το καλύτερο. Είναι μια εκπληκτικά παραγωγική εβδομάδα για σας. Ίσως ακόμα να έχετε και το χρόνο να ξεκαθαρίσετε το γραφείο σας, την Τετάρτη ή την Πέμπτη το απόγευμα – η αγαπημένη σας δραστηριότητα – για να προετοιμαστείτε για το καινούριο πρότζεκτ που ακολουθεί. Την Παρασκευή θα πρέπει να κάνετε κάποια ψώνια και, στη συνέχεια, θα απολαύσετε ένα συναρπαστικό σαββατοκύριακο.