Παρθένος

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Παρθένος Εβδομαδιαίες Προβλέψεις | 31 -07 Αυγούστου 2022

Ζώδια

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα θα μπορούσατε να ανακαλύψετε κάτι πολύτιμο. Ο Ήλιος στο Λέοντα (22/7-21/8) πιθανά να αποκαλύψει κάποια πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν και που αγνοούσατε, έως τώρα. Στις 31/7 ο Ήλιος στο Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με το Δία στον Κριό, στον οίκο των πόρων. Την ίδια μέρα ο απρόβλεπτος Ουρανός συνδέεται με το Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο. Μπορεί να έχετε ένα απροσδόκητο κέρδος – το μόνο που χρειάζεται είναι να ρωτήσετε. Μπορεί να κάνετε αίτηση για μεγαλύτερη πίστωση, να ζητήσετε συμβουλές για μετοχές ή να ζητήσετε από ένα φίλο να σας δώσει το δεύτερο λάπτοπ που έχει. Ο Ερμής στο Λέοντα (19/7-3/8) μπορεί να συντελέσει στη δημιουργία ενός παρασκηνίου, που ευνοεί τις υπόγειες κινήσεις, αποκλείοντας την ξεκάθαρη επικοινωνία. Ο Ερμής στην Παρθένο (4/8-24/8) θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή. Πολλά άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος θα ζητήσουν τη γνώμη σας για θέματα που τους απασχολούν και αναμένονται ευχάριστες επαφές και ενδιαφέρουσες, αλλά έντονες, συζητήσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (17/7-10/8) δημιουργεί ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να μοιραστείτε ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Ο Άρης στον Ταύρο (5/7-19/8) σας ευνοεί με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση – αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς με θεαματικά αποτελέσματα. Στην 1/8 ο Άρης στον Ταύρο κάνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και στον οίκο της εκπαίδευσης. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή σχετικά με την εκπαίδευσή σας ή μπορεί να λάβετε μια ειδοποίηση από το σχολείο του παιδιού σας. Ίσως να γίνει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμή και να χρειαστεί να συμπληρώσετε κάποια χαρτιά ή κάτι παρόμοιο.

Έρωτας και σχέσεις

Συχνά καμαρώνετε για την υψηλή αίσθηση ευθύνης που διαθέτετε – όχι ότι υπάρχει κάτι λάθος με την υπευθυνότητα!- και τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμαστείτε. Στα μέσα στης εβδομάδας παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή και πρέπει να κινηθείτε γρήγορα για να τις αποτρέψετε. Ο ρομαντισμός είναι παντού στην ατμόσφαιρα και αν είστε πρόθυμοι και ανοιχτοί σε νέες ιδέες και δραστηριότητες, το σαββατοκύριακο αναμένεται συναρπαστικό για σας. Αν μπορείτε στ’ αλήθεια να αφεθείτε και να χαλαρώσετε, μην περιμένετε ότι η επόμενη μέρα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Το περισσότερο που θα μπορείτε να κάνετε, είναι να ξαναζήσετε με τη φαντασία σας τις υπέροχες, προηγούμενες μέρες.

Καριέρα

Οι αρχές της εβδομάδας φέρνουν τις πρώτες, ορατές ανταμοιβές για όλη την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε λίγο από το χώρο, για να το γιορτάσετε. Στα μέσα της εβδομάδας παραμένετε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, κυρίως αυτές που αφορούν την αναδιάρθρωση και τα καινούργια οργανωτικά σχήματα. Δώστε την ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν και να πάρουν θέση, δεν ξέρετε πότε θα ακουστεί κάτι που να αξίζει τον κόπο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε κάνει τόσα πολλά, ώστε δεν θα μπορείτε να αναλάβετε τίποτα παραπάνω. Καλό θα είναι να μελετήσετε κάποια θέματα προϋπολογισμού, πριν προχωρήσετε.

 

Αστρολογικές Τηλεφωνικές Προβλέψεις